Προκειμένου η Θεοφανώ να ξεφύγει από τον Μόφορη στη σειρά Η Μάγισσα φτάνει μέχρι το τέλος ενώ η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί! Με τη βοήθεια της μικρής Αννούλας καταφέρνει να το σκάσει από τη σπηλιά που ζούσε η μητέρα της και να βρει προσωρινό καταφύγιο στο σπίτι του κοριτσιού. Όμως εκεί πέφτει στην παγίδα και ξαφνικά βρίσκεται δεμένη και φιμωμένη με τη ζωή της να κρέμεται από μία κλωστή! Φυσικά πίσω από αυτό κρύβεται η Κυπριανή, η οποία γνωρίζοντας για την εξαφάνισή της, ήξερε πού θα μπορούσε να τη βρει! Εκεί που κρυβόταν η Αναχίτ!

Στο μεταξύ, ο Βρώτσος καταφέρνει να αιχμαλωτίσει την ερωμένη της Πολυξένης και ο Αντρέι έρχεται αντιμέτωπος μαζί της. Ενας μυστηριώδης άντρας κατευθύνεται προς το σπίτι που κρατείται η Θεοφανώ και η κοπέλα καταφέρνει να γλιτώσει -προς το παρόν- από τα δεσμά της. Τρομαγμένη και φοβισμένη τρέχει στο μοναστήρι και ζητάει από σ την Αγάθη να τη φιλοξενήσει καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκείνη τη ρωτάει ποιος την κυνηγάει και η Θεοφανώ της ζητάει μια μεγάλη χάρη. Της λέει ότι μάλλον βρήκε ποιος σκότωσε τη μητέρα της και είναι οι Γερακάρηδες. Τους υποψιαζόταν από την αρχή αλλά τώρα είναι σίγουρη, ειδικά όταν αντίκρισε τη μητέρα του Σπήλιου. Έπειτα της ζητά να τη βοηθήσει για να την ξεσκεπάσουν!

Η Αγάθη της λέει ότι έχει τρελαθεί και να μην τα βάλει με την Κυπριανή αλλά στο τέλος υποχωρεί και τη βοηθά. Μάλιστα, η Θεοφανώ, παίρνει το ρίσκο και συναντά την Κυπριανή κατά πρόσωπο αλλά η συζήτησή τους θα πάρει επικίνδυνη τροπή!

Την ίδια ώρα, η Γερακίνα επιστρέφει στον πύργο των Γερακάρηδων και θα ανατρέψει ξανά τα δεδομένα. Ο Φρίξος ενημερώνει τον Αντρέι για το πού βρίσκεται η Θεοφανώ κι εκείνος ξεκινάει να πάει να τη βρει στο μοναστήρι. Όμως, η Θεοφανώ έχοντας μια σημαντική πληροφορία στα χέρια της, ξεκινά την αναζήτηση για τον πατέρα της. Ο Αντρέι που μαθαίνει πως δεν είναι στο μοναστήρι, τρέμει από φόβο μήπως της συμβεί κάτι κακό…

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Προδότες: Τέλος από τον ΑΝΤ1

Συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με το σκι; – Απίστευτος τύπος κάνει κόλπα στα χιόνια

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά