Η Αρετή στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, διαπρέπει και στη δεύτερη οντισιόν και αρχίζει να πιστεύει πως θα πάρει τελικά τον ρόλο. Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης δίνει τις καραμπίνες στον Λυκούργο για να τις κρύψει: «Σε παρακαλώ, πάρε και κρύψε τις γιατί αυτοί δεν λένε να βάλουν μυαλό και θα μας βρει καμιά συμφορά πάλι». του λέει και λίγο αργότερα λέει στην Αννα που ψάχνει τα όπλα: ιιΜην ιμόχνειs άδικα. Οι κοραμπί-νεs πόνε. Τιs πούλησα». κι εκείνη γίνεται έξαλλη.

Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα χαίρεται με τη νέα γνωριμία της Θεοδώρας και την προτρέπει: «Τι κάθεσαι; Να το προχωρήσεις και να βγεις μαζί του». Την ίδια στιγμή, η Κούλα συνεχίζει να πολιορκεί τον Κουράκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ η Ισμήνη εντοπίζει το ενδιαφέρον της Σοφίας για τον Κωνσταντίνο, διατηρεί όμως τις επιφυλάξεις της: «Μπα, ιδέα μου Θα είναι, δεν μπορεί να δείχνει έτσι απροκάλυπτα ότι τον γουστάρει», μονολογεί, αλλά μάλλον για να παρηγορηθεί μόνη της.

Την ίδια ώρα και χωρίς να χάσει χρόνο ο Ισίδωρος μετά τις αποκαλύψεις, ανακοινώνει στην Αμαλία ότι χωρίζουν και μάλιστα τη διώχνει από το σπίτι: «θέλω να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις. Σε είχα προειδοποιήσει, δεν Θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου», της ξεκαθαρίζει.

Η Αμαλία φεύγει, αλλά θεωρεί ότι είναι κάτι πρόσκαιρο και μόλις του περάσει θα είναι και πάλι μαζί. Έτσι την επόμενη μέρα που τον συναντάει στο δημαρχείο, ο Ισίδωρος της επιφυλάσσει κι άλλη έκπληξη: «Αμαλία, δεν κατάλαβες, φεύγεις κι από εδώ. Δεν έχεις καμία δουλειά στο γραφεία. Απολύεσαι», της τονίζει. Ωστόσο, μετά το πρώτο σοκ, η Αμαλία δεν τα παρατάει εύκολα. Μάλιστα περνάει στην αντεπίθεση και απειλεί ανοιχτά την Αθηνά.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Haas: Ψάχνετε για λύτρωση μετά το Μονακό;

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: Θλιβερή εικόνα