Η Ιουλία συμβουλεύει τον Στάθη να μην το τραβήξει στα άκρα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αλλά εκείνος παρακολουθεί την Αριάδνη και την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο. Έξαλλος με αυτό που ανακάλυψε, ζητάει από τον Χρήστο το λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν. Η Αριάδνη απαντά στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους. Παράλληλα, ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική, κάτι που κάνει, αργότερα, και η Χάιδω. Ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα, γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική, αλλά δεν καταφέρνουν να τον πείσουν να τους μιλήσει.

Η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί.
Η Βασιλική βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και ρωτάει τον Στάθη γιατί έφυγε από το σπίτι η αδελφή της. Ο Τζον χαϊδεύει τη Φιλιώ κι αυτή τον βρίζει άσχημα, με την Αθηνά να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη διακόπτει μια ερωτική στιχομυθία ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, πιάνοντάς τους επ’ αυτοφώρω και παθαίνει σοκ σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Η Βασιλική, από την άλλη, βλέπει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται, φοβούμενη μήπως αποδειχθεί και αυτός προφητικός. Αργότερα, σε μια κρίση ειλικρίνειας, ο Μιλτιάδης αποκαλεί τη Βασιλική «ιδανική γυναίκα». Παράλληλα, η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και να μετακομίσει στη Μαργαρίτα. Η Ιουλία στέλνει μήνυμα στην Αριάδνη και για πρώτη φορά η κόρη της τής απαντάει με ευγένεια. Ο Ρουσσέας και η γυναίκα του εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι τους, για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!

Moto Ξουχέλλης, Kymco & Voge θα βρίσκονται στο Motor Festival

Η Μάγισσα: Αδιανόητη η τύχη του Τζανή-Τον πουλάνε σε σκλαβοπάζαρο!