Οι εντάσεις στο σπίτι του Δημοσθένη και στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όλο και μεγαλώνουν με αυτόν να φαίνεται αδύναμος να μαζέψει ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά!

Αρχικά έχουμε την Χάιδω, που μετά το πρώτο χαστούκι από την αποκάλυψη πως η δολοφονημένη κόρη της Στέλλας είχε παράνομο δεσμό με τον Νικόλα, δέχεται και δεύτερο, μαθαίνοντας πως ο μακαρίτης ο άντρας της την απατούσε με την Ασπασία.

Ο κόσμος της γκρεμίζεται, αλλά στο πλευρό της στέκεται ο Φίλιππος και η Βασιλική. Μετά το τεστ DNA που έκανε η Ασπασία και βγήκε στη φόρα η αλήθεια, όλα αλλάζουν. Μόνο άγιο δεν λες τον Δημοσθένη. Βουτηγμένος μέχρι το λαιμό στις παρανομίες και τις απιστίες. Ωστόσο, αγαπά την Ειρήνη και την έχει μεγαλώσει., Είναι η κόρη του.

Η Ασπασία τρέμει στην ιδέα μήπως μάθει την αλήθεια, ότι η Ειρήνη είναι καρπός της παράνομης σχέσης της με τον συγχωρεμένο άντρα της Χάιδως. Η αλήθεια δεν αργεί να αποκαλυφτεί. Ο Δημοσθένης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και ξεσπά βίαια στην Ασπασία…

Όμως και η Ειρήνη φαίνεται να απογοητεύει συνέχεια τον Δημοσθένη, αυτόν τον σκληρό άντρα που είναι βουτηγμένος στην παρανομία. Ωστόσο μπορεί ο ίδιος να έχει λερωμένα χέρια αλλά δε θέλει το ίδιο για το παιδί του! Έτσι, όταν αντιλαμβάνεται ότι η κόρη του συνεχίζει να είναι κλεπτομανής, αποφασίζει να την καταδώσει στην αστυνομία. Ή μήπως τελικά θα βρει άλλον τρόπο τιμωρίας της;

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Η Νάντια δολοφόνος-Σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της!

Παναθηναϊκός: Το αντιλήφθηκε ο Γιοβάνοβιτς! Επιτέλους!

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στην αγκαλιά του Κουράκου-Ο αστυνόμος μαθαίνει την αλήθεια!