Δύσκολες ώρες για τον Στάθη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, που δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του έχασε τη ζωή του ένα νέο κορίτσι. Οι τύψεις τον κυριεύουν, ενώ οι προσπάθειες των οικείων του να τον παρηγορήσουν τον εξαγριώνουν… Κλείνεται στο σπίτι, αλλά τη χαριστική βολή στην ψυχολογία του δίνει μια επίσκεψη της μητέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού… Στο μεταξύ, η Δήμητρα βγαίνει για φαγητό με τον Ορέστη και σιγά σιγά γνωρίζονται καλύτερα.

Η Μαργαρίτα φεύγει, για ένα επταήμερο σεμινάριο στη Λάρισα. Ο Κουράκος περιμένει τα αποτελέσματα του DNA από το δείγμα αίματος που πήρε από το σπίτι της Ευτυχίας και προς το παρόν η στάση του απέναντί της είναι επιφυλακτική. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης κάνουν μια τελευταία συζήτηση για τον χωρισμό τους. Η Στέλλα επεξεργάζεται ένα σατανικό σχέδιο για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας.

Ο Χάρης εκφράζει αρχικά τις αντιρρήσεις του, αλλά τελικά συναινεί. Ο Ισίδωρος προσπαθεί μάταια να συνετίσει την Ιουλία σε σχέση με τις σπασμωδικές αντιδράσεις της απέναντι στην Αρετή. Την ίδια ώρα, η Αρετή νιώθει πως ο Στάθης τής δίνει σιωπηρά μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς δείχνει ανοχή απέναντί της. Η Ασπασία όμως τη συμβουλεύει να μην τρέφει φρούδες ελπίδες.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα σκότωσε τον Νώντα Παραδείση-Ανατροπή στη σειρά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του μεγάλου ντέρμπι

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή με Πέτρο-Στέλνει εξώδικο στην Ελισάβετ και αυτός είναι ο λόγος!