Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ολική ανατροπή στις σχέσεις των ηρώων αναμένεται να υπάρξει στην 2η σεζόν για τη Γη της Ελιάς η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μια από αυτές θα είναι ο θάνατος της Μαρίας καθώς επίσης και ο νέος στόχος της Αρετής να βάλει τέλος στη σχέση Βασιλικής και Φίλιππου.

Μάλιστα η Βασιλική γίνεται στόχος απαγωγέων κάτι που θα συνταράξει τους πάντες.

Παράλληλα συγκλονιστική θα είναι και η ομολογία του φόνου του Ανέστη στον Κουράκο απο την Ιουλία.

 

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Αλέξης – Χρήστος γίνονται κολλητοί

Όπως έχουμε δει ήδη στον 1ο κύκλο της σειράς οι σχέσεις Αλέξη και Χρήστου δεν είναι ιδιαίτερα καλές μιας και ο δεύτερος είχε περιστασιακή σχέση με την Μυρτάλη, η οποία αποτελεί «άρρωστη ερωτική εμμονή» του Αλέξη.

Όπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Μυρτάλη και Αλέξης έρχονται ξανά πολύ κοντά, μιας και το σεξουαλικό κομμάτι αποτελεί τον κοινό παρονομαστή της νέας αυτής σχέσης.

Από την άλλη ο Χρήστος όπως είναι φυσικό απομακρύνεται εντελώς από την Μυρτάλη κρατώντας όμως φιλικές σχέσεις με τον Αλέξη.

Τους προηγούμενους μήνες είχε διαδοθεί πως ο Αλέξης θα σκοτώσει τελικά τον Χρήστο τυφλωμένος από το πάθος του για την Μυρτάλη.

Άλλωστε το «βιογραφικό» του έχει αποδείξει πως μπορεί να το κάνει…

Μάλιστα το trailer της νέας σεζόν αφήνει ανοιχτά υπονοούμενα για νέο φόνο που σχεδιάζει να κάνει ο Αλέξης.

Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Μάλιστα ο Χρήστος σε μια «επίθεση φιλίας» που κάνει στον Αλέξη τον βοηθάει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, βρίσκοντας του μια σχολή για σεφ η οποία θα του ανοίξει τον δρόμο για νέα επαγγελματικά σχέδια, ώστε να μην κάνει για μια ζωή το γκαρσόνι.

Έτσι λοιπόν ο Χρήστος…από πρώην της κοπέλας του…και θανάσιμος εχθρός του…μετατρέπεται σε φίλο και σε άτομο που ο Αλέξης θα «χρωστάει» για μια ζωή…