Η Εύα περνάει δύσκολες στιγμές στη φυλακή στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν αργεί η ώρα που αποδεικνύεται ότι η κοπέλα είναι αθώα. Τη θέση της στη φυλακή παίρνει ο Άρης, ο οποίος ομολογεί ότι αυτός έβαλε τα ναρκωτικά στο σπίτι, οι μέρες του όμως είναι μετρημένες, καθώς ο Δημοσθένης βάζει να τον σκοτώσουν πριν προλάβει να τον… δώσει!
Ο Άρης δεν μπορεί να αφήσει την αδελφή του σε αυτό το μαρτύριο. Ετσι αποφασίζει να το πάρει όλο πάνω του. Πηγαίνει και ομολογεί ότι η Εύα είναι αθώα και ότι εκείνος έκρυψε τα ναρκωτικά! Φυσικά συλλαμβάνεται και αφήνουν την Εύα ελεύθερη. Ωστόσο η κοπέλα συνεχίζει να βρίσκεται σε σοκ, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδελφός της έχει μπλέξει τόσο άσχημα. Του λέει ότι δεν θέλει καν να τον ξέρει μετά από αυτό που της έκανε!

Ο Άρης από την άλλη είναι κουρέλι. Της ζητάει συγγνώμη, και της λέει ότι δεν ήθελε να της κάνει κακό. Επιπλέον της τονίζει ότι και εκείνος έμπλεξε αφού ένιωσε απελπισμένος  με τόσα λεφτά που χρωστούσαν. Παραδέχεται ότι έκανε λάθος αλλά τα δύο αδέρφια έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση καθώς η Εύα δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτά που έκανε ο αδελφός της.

Ο Άρης μπαίνει στη φυλακή, ενώ στην ανάκριση τα πήρε όλα πάνω του και δεν μαρτύρησε τον Δημοσθένη, κυρίως από φόβο μήπως κάνει κακό στην αδελφή του. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος δεν αφήνει λεπτό την Εύα από κοντά του και μάλιστα μετακομίζει στο σπίτι της. Δείχνει την αγάπη του και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης. Λίγο αργότερα ο Δημοσθένης που έχει μάθει ότι ακόμα ο Άρης δεν τον έχει καταδώσει στην αστυνομία, πηγαίνει στην Εύα και μάλιστα τη «στριμώχνει» άγρια. Απαιτεί να του δώσει εκείνη το ποσό που του χρωστά ο αδερφός της με απειλές.

Στο μεταξύ όσο περνάνε οι μέρες, τόσο πιο πολύ φοβάται ότι ο Άρης θα λυγίσει και θα τα πει όλα στην αστυνομία κι αυτό θα ήταν καταστροφικό γι’ αυτόν. Ετσι δίνει εντολή στους δικούς του να του κλείσουν το στόμα και μάλιστα άμεσα!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

https://youtu.be/2t1Xv4I-hSA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;