Η Ασπασία στη σειρά Η Γη της Ελιάς,  πατά πόδι και σοκάρει Δημοσθένη και Ειρήνη. Μετά την απώλεια του γιου της, η Ασπασία δεν μπορεί να αποχωριστεί και την κόρη της. Όμως, η Ειρήνη έχει φύγει από το σπίτι και δεν σκοπεύει να γυρίσει για κανένα λόγο, όσο κι αν η μητέρα της την παρακαλά να αλλάξει γνώμη.

Πλέον, η Ασπασία έχει φτάσει στα όριά της και είναι αποφασισμένη να αλλάξει τα πάντα. Πατά πόδι στον Δημοσθένη, ο οποίος της φέρεται υποτιμητικά όλα αυτά τα χρόνια, και του ανακοινώνει ότι από δω και πέρα θα κάνει αυτή κουμάντο στο σπίτι τους. Του ξεκαθαρίζει, δε, ότι, αν εκείνος έχει αντίθετη γνώμη, θα του ζητήσει διαζύγιο, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να ζήσει άλλο υπό αυτούς τους όρους. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πάει, για λίγο έστω καιρό, με τα νερά της προκειμένου να την ηρεμήσει, όμως παράλληλα συνεχίζει το τροπάρι του. Μάλιστα, αφήνει την Ειρήνη χωρίς αυτοκίνητο, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να την πιέσει και να την αναγκάσει να γυρίσει στο σπίτι.

Όμως, εκείνη είναι αποφασισμένη να επιστρέψει μόνο όταν και όπως το θέλει η ίδια. Κάνει, λοιπόν, μια κουβέντα με τους γονείς της και βάζει τους όρους της, στους οποίους ο Δημοσθένης αντιδρά τελείως αρνητικά. Δεν δέχεται τίποτα από αυτά που ζητά η κόρη του και δείχνει το γνωστό αυταρχικό του πρόσωπο, μέχρι που έρχεται η ώρα να μιλήσει η Ασπασία. Για πρώτη φορά στη ζωή της, ορθώνει ανάστημα και ξεκαθαρίζει στον άντρα της ότι την ίδια κιόλας στιγμή μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, καθώς μόνο της μέλημα πλέον είναι να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για εκείνη και την κόρη της. Η Ειρήνη ξαφνιάζεται πραγματικά που βλέπει τη μητέρα της έτσι. Την είχε συνηθίσει μια ζωή υποτακτική του πατέρα της και τώρα νιώθει απέραντο θαυμασμό για το δυναμισμό που έβγαλε από μέσα της. ‘Ετσι, δέχεται να γυρίσει στο σπίτι, αφού νιώθει ότι πλέον όλα Θα είναι διαφορετικά…
κουβέντα.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: «Έχω κλάψει…έχω απογοητευτεί»

Το γκολ στην Τούμπα ήταν η δικαίωση της ΑΕΚ και του Αλμέιδα με τον Αραούχο!

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Αστυνομία του Survivor, τα μαγειρέματα του MasterChef και ο Bachelor Πρίαμος