Ο Κίμωνας και η Δήμητρα συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ δένονται και κυρίως ο Κίμων, που αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή του μαζί της. Η απόφαση αυτή όμως θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά του και κυρίως στον Δημοσθένη, ο οποίος δεν θέλει με τίποτα να βάλει στο σπίτι του μια αστυνομικό.
Ο έρωτας του γιου του Καπερνάρου, του Κίμωνα και της αστυνομικού Δήμητρας φουντώνει. Ο Κίμων όπως και η Δήμητρα δεν αφήνουν να περάσει μέρα χωρίς να είναι μαζί. Ζουν στην απόλυτη ευτυχία και το μόνο πρόβλημα πού βλέπουν είναι ότι δεν μένουν μαζί. Ωστόσο ο Δημοσθένηs, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον γιο του, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με αυτή του την επιλογή.

Ο Δημοσθένης  ήθελε να ρίξει δίπλα στον γιο του τη Μυρτάλη για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, για το χρήμα. Εκτότε όμως από αυτό, ο Δημοσθένης είχε στο πλάνο του να βάλει σιγά-σιγά και τον Κίμωνα στις παράνομες δουλειές του. Ετσι το ερωτικό «μπέρδεμα» του γιου του με μια αστυνομικό τού χάλασε όλα όσα σχεδίαζε. Ωστόσο, ο Δημοσθένης πίστευε ότι η Δήμητρα θα ήταν μια απλή περιπέτεια, μέχρι την στιγμή που ο Κίμων του ρίχνει τη βόμβα! Τους ανακοινώνει ότι αποφάσισε να την παντρευτεί!

Στο μεταξύ, η υπαστυνόμος Δήμητρα μαζί με την Αλκμήνη, την παλιά συμφοιτήτρια του Φίλιππου, αποφασίζουν να ξεδώσουν και να γνωριστούν καλύτερα, κυκλοφορώντας στα μπαράκια της πόλης. Βγαίνοντας από ένα μπαρ, γίνονται στόχος επίθεσης από έναν άντρα με κουκούλα, που φαίνεται πως στόχο έχει να τις ληστέψει. Η καλά εκπαιδευμένη υπαστυνόμος καταφέρνει να τον εξουδετερώσει και να τον συλλάβει, οδηγώντας τον στο τμήμα. Μια σύλληψη που κυριολεκτικά θ’ ανοίξει τον ασκό του Αιόλου…

Η Γη της Ελιάς: Δείτε απόσπασμα από τη σειρά του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!