Η Δήμητρα συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν στην αλήθεια για τον θάνατο του Κίμωνα στη Γη της Ελιάς. Στο κάδρο έχει βρεθεί ο Δημοσθένης και όσο βρίσκει κάποια στοιχεία, τόσο συνεχίζει να ψάχνει, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνη της.

Για μια ακόμα φορά έχει ρισκάρει και έχει μπει στο σπίτι τού Δημοσθένη ανακαλύπτοντας κάποια ακόμα περίεργα στοιχεία. Όμως την ώρα που πάει να το σκάσει από το σπίτι των Καπερνάρων χτυπάει το χέρι της. Αμέσως μετά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα όπου τη βλέπει ο Κουράκος και καταλαβαίνει τι έχει γίνει.Εκείνη  απολογείται, όμως εκείνος είναι αντίθετος και της επισημαίνει να μην ξαναμπεί στο σπίτι των Καπερνάρων.

Την ίδια στιγμή κάποια νέα στοιχεία έρχονται στο φως και βάζουν πάλι τον Δημοσθένη στο στόχαστρο. Η Δήμητρα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την Ειρήνη που έχει τραυματιστεί στο ατύχημα με το αυτοκίνητό της και ο επίδεσμος στο χέρι της βάζει σε υποψίες τον Δημοσθένη, ο οποίος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι η Δήμητρα κάτι ψάχνει κρυφά και μάλιστα από την ημέρα που είχε ανακαλύψει τη συνάντησή της με τον φίλο του Κίμωνα. Ο Δημοσθένης έχει αρχίσει όχι απλώς να την υποψιάζεται, αλλά να είναι σχεδόν σίγουρος.

Δεν περνάνε λίγα εικοσιτετράωρα και η Δήμητρα μπαίνει πάλι στο σπίτι τού Δημοσθένη για να ψάξει, αλλά αυτή τη φορά τη βρίσκει μέσα η Ασπασία η οποία μπορεί να καταλάβει το γιατί.
Η Ασπασία όχι μόνο πείθεται με όσα της λέει η Δήμητρα αλλά τηs προτείνει και κάτι ακόμα. Θα της ανοίγει η ίδια την πόρτα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA