Μια απρόβλεπτη τροπή παίρνουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, όπου πολλοί ήρωες βλέπουν όσα θεωρούσαν δεδομένα να μην είναι πια και να καλούνται να αντιμετωπίσουν τις επιλογές τους. Έτσι, η Ζέτα φτάνει στα όριά της και δεν ανέχεται άλλο πια την άσχημη συμπεριφορά του Στρατή.

‘Οπως θα δούμε, απομακρύνεται από κοντά του και αποζητά την παρέα του Σταύρου, ο οποίος, από την πρώτη στιγμή που τη συνάντησε, εκδήλωσε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον του. Πλέον, ο νεαρός πιανίστας κερδίζει περισσότερο έδαφος στη διεκδίκηση της καρδιάς της Ζέτας, μέχρι που έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ταυτόχρονα, ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πείσει τον Στρατή πως ο Χρήστος βρίσκεται πίσω από όλα όσα τον ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Στρατής, τότε, ψάχνει διέξοδο σε όσα τον βασανίζουν στη Ζέτα. Ωστόσο, όταν πηγαίνει να τη βρει τον περιμένει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη. Πιάνει σε ένα τρυφερό τετ α τετ την άλλοτε αγαπημένη του με τον Σταύρο και διαπιστώνει πως την έχασε. Ξέρει πως η άσχημη συμπεριφορά του την ώθησε να κάνει αυτή την επιλογή.

Από την άλλη, ο Χρήστος προσπαθεί να ξεφορτωθεί τη Φωφώ, τη γραμματέα του Νώντα, η οποία συνεχίζει να τον εκβιάζει με όσα γνωρίζει για τη σχέση των δύο αντρών. Ωστόσο, ο πρώην δήμαρχος, μέχρι να καταφέρει να τη βγάλει από τη μέση, αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά από τον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας του και τα δίνει στη Φωφώ για να μη μιλήσει. Κάποια στιγμή, όμως, ο Στρατής αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει με τη Φωφώ και συγκεκριμένα ότι γνωρίζει ποιος ή ποια σκότωσε στην πραγματικότητα τον μάνατζερ.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ