Η Αθηνά είναι σοκαρισμένη από την συμπεριφορά του Αλέξη στη σειρά Η Γη της Ελιάς απέναντι στην μητέρα του Μαργαρίτα αφότου αυτή τον διώχνει απ’ το σπίτι τους δεν μπορεί να διανοηθεί ότι την χτυπά. Την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και μια γνωστή γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλέξη πως θα τον καταγγείλει στην αστυνομία καθώς ξέρει πολύ καλά όλες τις εγκληματικές πράξεις του.

Αυτό του προκαλεί τρόμο και δολοφονικό παροξυσμό. Η βία που πηγάζει από μέσα του είναι ανεξέλεγκτη. Η Μαρίνα και ο Μάνος πηγαίνουν τελικά για νέο σετ εξετάσεων. Η ανησυχία τις κοπέλες εντείνεται και σύντομα τα αποτελέσματα βγαίνουν.

Δυστυχώς το πρόβλημα για μια ακόμη φορά δεν εντοπίζεται. Η Άννα προσεγγίζει την Αναστασία με σκοπό να την φέρει πιο κοντά στον Αποστόλη θεωρώντας πως θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι. Ο Λεωνίδας όμως έχει αντίθετη άποψη και η διαφωνία τους καταλήγει σε καυγά.

Οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί για μια ακόμη φορά δεν εντοπίζεται αυξάνοντας την αγωνία του Μανού. Ο Δημοσθένης εξηγεί στην Ασπασία πως η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει και απαιτεί να γίνουν τα πράγματα στο σπίτι όπως πρώτα.

Όμως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να πιεστεί. Η Μαρίνα αντιδρά πάλι έντονα στην πρόταση της Αντιγόνης να κάνει κι άλλες εξετάσεις. Αυτή τη φορά είναι ανένδοτη ενώ τα συμπτώματα της χειροτερεύουν.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA