Το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ στη σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς έχει μάθει ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του. Όμως και ο ίδιος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά, για χατίρι της Ειρήνης. Οπως θα δούμε, ο Δημοσθένης της εξηγεί πως για εκείνον η Ειρήνη η κόρη του. Τη μεγάλωσε και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ήταν είναι και θα είναι παιδί του όπως λέει σύμφωνα με το TiVi24.

Ωστόσο η Ασπασία αποφεύγει να του πει ότι ο πραγματικός πατέρας της Ειρήνης ειναι ο Πέτρος Στεφανέας και στην επίμαχη ερώτηση του Δημοσθένη τού απαντά πως δεν έχει σημασία μιας και πλέον έχει πεθάνει.

Εκείνο τον καιρό όπως λέει, ήταν χωρισμένοι και έκανε ένα λάθος. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με την ανατροφή της Ειρήνης.

Η Ασπασία και πάλι του κρύβει οτι ήδη το ξέρουν κάποιοι, όπως ο Λυκούργος, ο Φίλιππος και η Βασιλική. Ετσι λίγο αργότερα όταν η Ασπασία συναντά τη Χάιδω, της αποκαλύπτει ότι μίλησε στον Δημοσθένη για την Ειρήνη και εκείνη της επισημαίνει να μην μπλέξει την οικογένειά της!

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης ετοιμάζει την εκδίκησή του, που δεν ειναι αλλη απο το να πληρώσει την Ασπασία με το ίδιο νόμισμα. Και δεν εννοεί απλά και μόνο να την απατήσει. Ετσι βάζει σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο. Βρίσκει μια άγνωστη αλλά μπασμένη στα κόλπα γυναίκα, την Τένια, την οποία υποδύεται η Αντρέα Χάννα και κάνει μια συμφωνία μαζί της. Της λέει ότι θα πληρωθεί καλά αφού αυτό που θέλει είναι ένα παιδί με συμβολαιογραφική πράξη.

Με λίγα λόγια ο Δημοσθένης πληρώνει την Τένια να του κάνει ένα παιδί και να το παρουσιάσει στην Ασπασία. Η κοπέλα δέχεται φυσικά και ο Δημοσθένης για να μην καρφωθεί ότι ετοιμάζει παιδί κατά παραγγελία, της λέει ότι θα πρέπει να το «παίξουν ζευγάρι». Ετσι, για τα μάτια του κοσμου, αρχίζουν να βγαίνουν φανερά. Αρχικά την πηγαίνει για φαγητό στην ταβέρνα και όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ζευγάρι. Από την άλλη, η Αρετή πιέζει την Ασπασία να της πει τι είναι αυτό που την απασχολεί, αλλά εκείνη ντρέπεται να της μιλήσει και κρατάει για τον εαυτό της το ένοχο μυστικό της.

 

Στο μεταξύ ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη. Ο Δημοσθένης όμως δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν πληγώσει την Ασπασία, όπως ακριβώς έκανε κι εκείνη. Ετσι, προχωράει το σχέδιό του και η Τένια όντως κυοφορεί το παιδί του. Οταν λοιπόν η Τένια γεννήσει τον γιο του Δημοσθένη, ο Δημοσθένης θα τον πάρει νόμιμα με τη συμβολαιογραφικήπράξη που εχει κάνει με την Τένια και θα εμφανιστεί στην Ασπασία παίρνοντας το αίμα του πίσω…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA


Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Στο μοναστήρι ο Νικηφόρος-Γρίφος με την Καλλιόπη και το γάμο του Αστέρη!

Τι «χασάπης» είναι αυτός; Ίσως, το πιο βάναυσο φάουλ στην ιστορία

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Μαρίνα και Μάνος χωρίζουν-Αυτός είναι ο λόγος!