Η Ιουλία είναι έξαλλη από το τετ-α-τετ του Στάθη με τη Δήμητρα στη σειρά Η Γη της Ελιάς και ξεσπά στον Μάνο. Του λέει ότι δεν πρόλαβε να φύγει από το σπίτι και αμέσως την είχε έτοιμη. Λέει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της και τον βρίζει ενώ φωνάζει εκφράζοντας το μίσος της για τον πρώην σύντροφό της.

Βέβαια, ο Mάvoς καταλαβαίνει ότι η θεία του τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Στάθη και προσπαθεί να την κάνει να καταλάβει ότι ο Στάθης δεν είναι έτσι και ότι την αγαπάει, αλλά θα πρέπει να κάνουν και οι δύο ένα βήμα πίσω. Παρ’ όλα όσα της λέει ο Mάvoς, η Ιουλία συνεχίζει να μην μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια της. Ετσι αρχίζει να πίνει και αφού μεθάει, μιλάει στον Ισίδωρο με τα χειρότερα λόγια για τον Στάθη. Ο Ισίδωρος από την πλευρά του προσπαθεί να τη συνετίσει αλλά μάταια, καθώς εκείνη δεν δέχεται κουβέντα!

Στο μεταξύ στο σημερινό επεισόδιο, o Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας, και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει. Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη. Η Αθηνά της συμπαραστέκεται σε όλα και τη συνοδεύει στην καύση της σωρού του Αλέξη. Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας της Μυρτάλης. Η Εύα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, φεύγει από τη Μάνη αποχαιρετώντας τελευταίο τον Στάθη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ νεκρή; Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Ο Γιώργης υπαίτιος!

Ίντερ: Ο viral χορός του Τσαλχάνογλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει εξαιτίας της Μαργέτας!