Ο Mάvoς και ο Δημοσθένης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και τους κόβει την κουβέντα αφού όπως λέει, δεν υπάρχει περίπτωση!

Λίγο αργότερα, μετά από συνεννόηση με τη Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας, ενώ ο Ισίδωρος αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα και της επισημαίνει ότι πρόκειται για έναν υπερήφανο άντρα που η συγκεκριμένη κατάσταση τον προσέβαλε.

Εκείνη όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω και επιμένει ότι ο Στάθης πρέπει να μείνει με την περηφάνια και την ξεροκεφαλιά του αλλά σίγουρα όχι με εκείνη!

Την ίδια στιγμή η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις όσο πλησιάζει ο γάμος της μετον Κουράκο και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί. Λίγο αργότερα ο Ορέστης ξεκινά για την Αθήνα και φυσικά οι άνθρωποι του Δημοσθένη τον παρακολουθούν συνεχώς. Ωστόσο ο Ορέστης δεν αργεί να καταλάβει ότι κάποιοι τον παρακολουθούν και προσπαθεί μέσα από κάποιους ελιγμούς να αντιδράσει. Ομως τα πράγματα δεν πάνε καλά γι’ αυτόν και στριμώχνεται σε μια παγίδα θανάτου, που λίγο έμελλε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Ο Ορέστης καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με δολοφόνους και πηγαίνει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκε! Αναφέρει ότι πήγαν να τον σκοτώσουν. Λέει ότι του την είχαν στημένη και τον παρακολουθούσαν προκειμένου να του στήσουν παγίδα θανάτου!

Ωστόσο δεν απαντά για τους λόγους που ενδεχομένως κάποιοι να τον θέλουν νεκρό. Ο Κουράκος τον ακούει με προσοχή, αλλά και έντονο προβληματισμό ενώ δεσμεύεται να το ερευνήσει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;