Η Αριάδνη από την αρχή δείχνει ότι εμπιστεύεται τον Στάθη στη Γη της Ελιάς, κάτι που δεν συμβαίνει με την Ιουλία, και τον δέχεται σαν πατέρα της. Ωστόσο θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ο Στάθης πείθει την Αριάδνη να τον ακολουθήσει στη Μάνη. Ετσι η κόρη του αποφασίζει να πάει και να μείνει μαζί με τον πατέρα της. Οταν φτάνει εκεί, ο Στάθης της ζητάει να μείνει μαζί του κι εκείνη δέχεται, γεγονός που γεννάει πολλά ερωτηματικά αλλά και κουτσομπολιά στην κλειστή κοινωνία της πόλης.

Οι μόνοι που γνωρίζουν την αληθινή ταυτότητα της κοπέλας είναι ο Λυκούργoς και η Ιουλία, την οποία ακόμα η Αριάδνη δεν θέλει να την πλησιάσει. Ολοι οι άλλοι στην Αρεόπολη παραξενεύονται για την παρουσία και κυρίως για τη σχέση που έχει η κοπέλα με τον Στάθη.

Εκείνος από την άλλη, προκειμένου να το καλύψει, τους λέει ότι είναι η κόρη ενός φίλου του από τον στρατό που ήρθε για τουρισμό και θα τη φιλοξενήσει για μερικές μέρες.

Ωστόσο τα κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη του πάνε κι έρχονται!

Όσο για την Αρετή έχει αρχίσει για μια ακόμα φορά να κάνει τον κακό χαμό. Στο μεταξύ, ο Χρήστος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αφροδίτη και ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή του θείου του, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αφροδίτη, να αποκτήσει οικογένεια. Ετσι το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι.

Μία μέρα πριν τον γάμο η Αριάδνη συναντάει για πρώτη φορά τον Χρήστο και τρελαίνεται. Η κοπέλα χάνει τα λογικά της και τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Αλλά και ο Χρήστος μένει με το στόμα ανοιχτό από την ομορφιά της. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει τα μάτια του από πάνω της και όλα δείχνουν ότι αυτή η τυχαία συνάντηση θα αποβεί μοιραία και για τους δύο.

Ο γάμος του Χρήστου και της Αφροδίτης, ακόμη κι αν γίνει, πάντα θα έχει μια σκιά ανάμεσά του που θα τους χωρίζει κι αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσία της Αριάδνης!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Ελένη Μενεγάκη-Πάει στον ΣΚΑΪ;

UEFA Ranking Ελλάδα: Δώρο από Μπαρτσελόνα – Ήρθε η στιγμή!

Σασμός: Μία κόρη για τη Βασιλική και τον Μαθιό!