Η Αρετή στο αστυνομικό τμήμα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ζητάει επιτακτικά από τον Κουράκο να συλλάβει την Ιουλία λέγοντάς του ότι την χτύπησε στα καλά καθούμενα και θέλει να την κλείσει μέσα. Ο Κουράκος όμως, κουρασμένος από τις υστερίες της, δεν την πιστεύει και την πετάει έξω λέγοντάς της ότι έχουν πιο σοβαρές καταστάσεις να διαχειριστούν!

Την ίδια ώρα ο Δημοσθένης δείχνει να είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από τη γυναίκα του. Στο μεταξύ η Ειρήνη στέκεται δίπλα στη μητέρα της και αδιαφορεί για τον χωρισμό των γονιών της! Της λέει ότι ευτυχώς γλιτώνουν από τις αγριφωνάρες του και θα περάσουν μια χαρά οι δυο τους!

Παράλληλα ο Κουράκος, μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για τον φόνο του Ανέστη και το μυαλό του εστιάζει στα λόγια και τις αντιδράσεις της Ευτυχίας.

Η Αθηνά φιλοξενεί στο σπίτι της τη μικρή Φιλιώ και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί, ενώ ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Xάρης απατάει τη Ρένα.

Ο Κουράκος, αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του φόνου του Ανέστη, κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου. Οι υποψίες του για την εμπλοκή της Ευτυχίας αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Η Μαρίνα θεωρεί σίγουρο ότι ο Xάρης απατάει τη Ρένα, ενώ εκείνος υπόσχεται στη Στέλλα ότι μόλις χρονίσει το μωρό, θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα είναι μαζί της!

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης επιμένει στο διαζύγιο και ειδοποιεί τον Λυκούργο να αναλάβει το διαζύγιό του!

Η Αρετή γνωστοποιεί σε όλους ότι τη χαστούκισε η Ιουλία, αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Ο Κουράκος, προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος, ενώ η Ευτυχία εξομολογείται στην Άννα τους φόβους της για τον Κουράκο που είναι όλο και πιο απόμακρος!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ φέρνει το τέλος-Τρόμος για τον Γιώργη-Σκοτεινό το μέλλον της Ζέτας

Λίβερπουλ: Έγινε η αρχή με Μακ Άλιστερ – Ποιους παίρνει μετά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Διπλό «χαστούκι» για την Αμαλία