Μπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι της Μάνης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, να υποστηρίζουν ότι ζουν στην πιο ήσυχη κωμόπολη της Ελλάδας, όμως μια σειρά  εγκληματικών ενεργειών τούς διαψεύδει συνέχεια. Κάτι που πρόκειται να επαναληφθεί και στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς.

‘Ολα αρχίζουν, όταν ο Πότης και η  Άννα κλείνουν το καφενείο και αποφασίζουν να περάσουν μαζί το υπόλοιπο βράδυ τους, πηγαίνοντας κάπου για φαγητό. Στη διαδρομή τους, όμως, βλέπουν μια γυναίκα να περπατά ολομόναχη. Ακριβώς δίπλα της σταματά μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με δύο αναβάτες, που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, οι οποίοι την πυροβολούν εν ψυχρώ. Ο θάνατός της είναι ακαριαίος.

Φυσικά, ο Πότης και η Άννα πανικοβάλλονται και τρέχουν αμέσως στο πλευρό της, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ένας από τους αστυνομικούς του Τμήματος. Ο τελευταίος επιβεβαιώνει τον θάνατο της άτυχης γυναίκας και ενημερώνει σχετικά τη Δήμητρα και τον Στράτο και εκείνοι με τη σειρά τους τον ιατροδικαστή για να πάνε στον τόπο του εγκλήματος.

Εν τω μεταξύ, κάθε λεπτό που περνάει, ο Πότης και η Άννα συνειδητοποιούν ότι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες μιας άγριας δολοφονίας. Κάποια στιγμή, μάλιστα, η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα. Αδυνατεί να πιστέψει όλο αυτό που συνέβη.

Λίγο αργότερα, στο σημείο φτάνει και ο Γιώργης, ο οποίος προσπαθεί να συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση και αυτού του εγκλήματος. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για ένα ακόμη ξεκαθάρισμα λογαριασμών και βάζει σκοπό να βρει όσο πιο άμεσα γίνεται την άκρη του νήματος που ξετυλίγει το κουβάρι.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA