Οι καβγάδες μεταξύ του Στάθη και της Ιουλίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς, έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο και πάντα το μεγάλο τους πρόβλημα είναι τα οικονομικά και οι δύο δουλειές που κάνει ο Στάθης για να τα καταφέρει. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει στην Ιουλία ότι αν θέλει να μπορεί να βρει έναν της δικής της οικονομικής επιφάνειας και να κάνει βόλτες.

Στο μεταξύ ο Στάθης συνεχίζει να εργάζεται στους δύο ελαιώνες, μέχρι που κάποια στιγμή τον συναντάει η Ασπασία, η οποία τον βλέπει κατάκοπο από τη δουλειά και, πάνω σε μια κρίση ειλικρίνειας, του αποκαλύπτει την αλήθεια ότι η Ιουλία αγόρασε τα κτήματα του Δημοσθένη και ο Στάθης μόλις το μαθαίνει γίνεται έξαλλος! Η Ασπασία αμέσως το μετανιώνει και καταλαβαίνει ότι έχει κάνει μια μεγάλη απερισκεψία, προσπαθεί να τα μπαλώσει, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πιστευτή.

Ο Στάθης πηγαίνει κατευθείαν στην Ιουλία σε έξαλλη κατάσταση και απαιτεί εξηγήσεις!  «Λέγε γιατί το έκανες αυτό. Πήγες και αγόρασες εσύ τον ελαιώνα του Δημοσθένη για να έχω δουλειά. Ποιος σου ζήτησε να κάνεις κάτι τέτοιο; Νόμιζα ότι τόσο χρόνια με ήξερες καλά, με είχες μετρήσει τι άνθρωπος είμαι», της φωνάζει. Η Ιουλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Επειδή ακριβώς σε ξέρω και ήξερα επίσης ότι δεν θα το δεχόσουν, γι’ αυτό το έκανα. Δεν ήθελα νο υποφέρεις γιατί σ’ αγαπώ», του λέει, όμως ο Στάθης θεωρεί πως η πράξη της θα επιβεβαιώσει τον Ισίδωρο: «Ωραία και επειδή με αγαπάς, με εκθέτεις στο μάτια όλων και κυρίως του αδελφού σου, πού με αποκαλεί προικοθήρα. Μια χαρά φρόντισες να τον επιβεβαιώσεις», της απαντάει και το ζευγάρι μαλώνει άγρια.

Ο Στάθης φεύγει από το σπίτι αποφασισμένος να χωρίσουν, ενώ η Ασπασία νιώθει τύψεις για τον χωρισμό τους με την Ιουλία και ξεκινά «εκστρατεία» για να τους τα ξαναφτιάξει. Εν τω μεταξύ, ο Στάθης μαθαίνει για το σπίτι που νοικιάζει η Θεοδώρα και δείχνει ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει πλέον πού να μείνει. Την ίδια στιγμή η Αρετή μαθαίνει πως ο Στάθης χώρισε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αμέσως αρχίζει να σκέφτεται τρόπους για να τα ξαναβρεί μαζί του. Την ίδια στιγμή η Ιουλία πεισμώνει από την εμμονή του Στάθη που δεν βάζει νερό στο κρασί του και λέει στη Μαρίνα ότι έχει απογοητευτεί.

Στο μεταξύ ο Μάνος και ο Δημοσθένης προσπαθούν να πείσουν τον Στάθη να αναθεωρήσει τον χωρισμό του με την Ιουλία, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο και σε παρακαλώ τέρμα εδώ η κουβέντα», τους ξεκαθαρίζει. Λίγο αργότερα, μετά από συνεννόηση με την Μαργαρίτα, ο Στάθης νοικιάζει το σπίτι της Θεοδώρας, ενώ ο Ισίδωρος αλλάζει την άποψή του για τον Στάθη και τονίζει στην Ιουλία πως έπραξε λανθασμένα.

Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει πίσω.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;