Όλοι είμαστε σε αναμονή για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά Γη της Ελιάς! Πρόκειται για ένα ρόλο που η Βάνα Δημητρίου «εφηύρε» έτσι ώστε να ξεσκεπάσει τον σκοτεινό ρόλο του Δημοσθένη!

Οι εξελίξεις στην Αρεόπολη θα είναι ανατρεπτικές αφού ο ρόλος θα είναι απόλυτα καθοριστικός  για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Κίμωνα Καπερνάρου.

Φροντίζει να συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί να βρει όχι μόνο για τον Δημοσθένη, την Ασπασία και για την κόρη τους Ειρήνη, αλλά και για ολόκληρη την οικογένεια καθώς και για τον περίγυρο αυτής!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο Αγγελόπουλος που θα έχει το ρόλο ενός ερευνητή, ο οποίος φαίνεται να γνωρίζει πόσο επικίνδυνος είναι ο Δημοσθένης αφού είναι μπλεγμένος σε πολλές σκοτεινές καταστάσεις. Επίσης μαθαίνει και για τα μέτωπα που έχει ανοιχτά με τον υπόκοσμο! Ωστόσο θα πρέπει η δράση του να παραμείνει κρυφή τουλάχιστον στην αρχή αφού θα κινδυνεύει η ζωή του συνεχώς!

Από το στόχαστρό του δε θα γλιτώσει ούτε ο Κωνσταντίνος αφού είναι ο πρώτος που έρχεται σε επαφή με τον Δημοσθένη μετά την επιστροφή του στην «ενεργό» δράση! Ωστόσο ο συγκεκριμένος έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από την παρανομία και να ζήσει μία ήρεμη ζωή… Θα τα καταφέρει;

Στο μεταξύ ο Μάνος λοιπόν εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Έχει ραντεβού με την Μαρίνα για να πάει να την πάρει από το ανθοπωλείο, δεν εμφανίζεται και δε σηκώνει και το τηλέφωνο. Η Μαρίνα αγχωμένη γυρνά στο σπίτι και ο Ισίδωρος την ενημερώνει ότι λείπει πολλή ώρα.

Ο άντρας έχει πέσει θύμα απαγωγής από αγνώστους που τον κρατούν σε μία αποθήκη, δεν του λένε ούτε ποιοι είναι ούτε γιατί το έκαναν παρά την πολύ έντονη αντίδρασή του.

Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και ειδοποιεί Κουράκο και Δήμητρα οι οποίοι του λένε να μην κάνει καμία κίνηση.

Λίγο αργότερα ο Γιώργης Κουράκος ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι ο Μάνος είναι θύμα απαγωγής!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 1/3: Το «υπερόπλο» Παναγιώτης προκάλεσε άφθονο γέλιo στα social

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Σασμός: Κάνει το λάθος ο Τόλης-Ανατροπή με Νάντια και Νικηφόρο!