Ο Στάθης βλέπει τυχαία τον Γιώργη και την Ευτυχία να φιλιούνται παθιασμένα στη Γη της Ελιάς και, χωρίς να το πολυσκεφτεί, το λέει στην Ιουλία. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη ανακουφίζει την τελευταία. Συγχρόνως, η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής φέρνει μεγάλη χαρά στον Μάνο, στη Μαρίνα και στον Ισίδωρο, αλλά γλυκόπικρα συναισθήματα στην Αντιγόνη.

Επίσης, ο Ισίδωρος παίρνει μία σημαντική απόφαση: να ρίξει νερό στο κρασί του και να μονιάσει με την Ιουλία. Παράλληλα, η Αθηνά περνάει στην αντεπίθεση και προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Αλέξη πως, αν τολμήσει να ακουμπήσει ξανά εκείνη ή τη Μαργαρίτα, την επόμενη ώρα θα βρεθεί στη φυλακή και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κάνει πίσω για χάρη της μητέρας του.

Ύστερα, ο Λυκούργος, η Χάιδω και η Αθηνά προσπαθούν με κάθε τρόπο να φτιάξουν το κέφι της Μαργαρίτας, αλλά εκείνη σκέφτεται διαρκώς τον γιο της και την άρνησή του να επισκεφθεί ξανά τον ψυχίατρο. Από την άλλη, η πεσμένη απόδοση της Αλκμήνης έχει οδηγήσει τη Μυρτάλη σε σοβαρό αδιέξοδο, αλλά η Ισμήνη προτείνει να της δώσουν ακόμη μία ευκαιρία.

Αργότερα, η Ειρήνη υποβάλλεται σ’ ένα κρίσιμο χειρουργείο και ο Δημοσθένης με την Ασπασία τρελαίνονται στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν και το δεύτερο παιδί τους. Κάποια στιγμή, ο Λεωνίδας εμφανίζεται στο νοσοκομείο και ρωτάει για την κατάσταση της κοπέλας, με την οποία το τελευταίο διάστημα είναι κρυφά μαζί, και οι γονείς της παραξενεύονται. Ειδικά ο Δημοσθένης. Μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, προκαλεί η αντίδραση του Φίλιππου, ο οποίος εμφανίζεται στο νοσοκομείο συντετριμμένος.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Ξεσάλωσε ο λαός του Twitter με Ελευθερία Ελευθερίου

To τρελό +16 του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού φέτος!

Ντροπή που μόνο οι Μουτσινάς, Λιάγκας, Τζίμα και Κανάκης άσκησαν κριτική για την τραγωδία στα Τέμπη μιλώντας από καρδιάς (vids)