Αρκετή υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι λάτρεις της μυθοπλασίας καθώς Σασμός, Η γη της ελιάς αλλά και ο Παράδεισος των Κυριών αναμένεται να κάνουν μεγάλη παύση λόγω των γιορτών. Οι επιτυχημένες σειρές του Alpha και του Mega αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, πριν τα Χριστούγεννα, να προβάλλουν το τελευταίο επεισόδιο τους για το πρώτο μισό της σεζόν. Το ίδιο θα συμβεί και με τα υπόλοιπα προγράμματα από όλα τα κανάλια.

Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο πότε θα γίνει η μεγάλη επιστροφή στην κανονική ροή των προγραμμάτων και φυσικά στη συνέχεια των σειρών μυθοπλασίας. Από τη μία ο ΑΝΤ1 ο οποίος διέκοψε τη ροή του λόγω Μουντιάλ έχει ήδη ανακοινώσει ότι τόσο οι Ράδιο Αρβύλα όσο και οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν τη Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου.

Τα τέσσερα μεγάλα κανάλι ωστόσο (Mega, ANT1, Alpha, Star) δεν έχουν κλείσει κάποια οριστική συμφωνία για συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής όπως συνέβη με τις πρεμιέρες τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί Alpha και Mega αναμένεται να ακολουθήσουν τις ίδιες ημερομηνίες. Σασμός και «Παράδεισος» είναι το πιο πιθανό να ξαναρχίσουν στις 16 Ιανουαρίου. Από την άλλη η Γη της ελιάς θα αρχίσει μία μέρα πριν στις 15 Ιανουαρίου.

Παράλληλα βέβαια μεγάλο ερωτηματικό πλανιέται γύρω από το Star και τον προγραμματισμό του. Λόγω Survivor στο Star φέρεται να θέλουν να βγάλουν το Masterchef στις 8 Ιανουαρίου με 2 επεισόδια. Όλες οι πλευρές κρατάνε ακόμη επιφυλάξεις όμως αυτά είναι μέχρι στιγμής τα επικρατέστερα σενάρια.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Η ρήτρα τηλεθέασης που ζήτησε ο Ατζούν…και τα 14,4 εκατ.ευρώ

Η γη της ελιάς: «Χάνει» το παιδί της – Κλείνεται στο μαγαζί και κλαίει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος παίρνει το παιδί της Αργυρώς – Η Τζένη υποψιάζεται τη σχέση Νικηφόρου – Νάντιας – Αγρια επίθεση στον Λευτέρη