Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» στα επόμενα επεισόδια με την Αρετή να ζει τις χειρότερες στιγμές της ζωής της. Η σειρά του Mega συνεχίζεται καθηλωτική με τη συνέχεια να μας επιφυλάσσει μία μεγάλη επιστροφή.

Ο Στέφανος θα επιστρέψει στην Αρεόπολη όμως δε θα επικοινωνήσει καθόλου με τη μητέρα του η οποία θα μάθει μέσω τρίτων για την επιστροφή του αγαπημένου της παιδιού. Φυσικά η παρουσία του στη Μάνη δε θα είναι μόνιμη καθώς ήρθε μόνο για κάποιες μέρες για να διευθετήσει κάποια θέματα κληρονομικά.

Ο Στέφανος θα βρεθεί στο σπίτι της αδερφής του, της Βασιλικής και θα χαιρετήσει αυτή, τον Φίλιππο και την ανιψιά του. Το κλίμα μεταξύ τους πλέον είναι εξαιρετικό μετά και την επίσκεψη του ζευγαριού στην Ισπανία. Ο Στέφανος όχι μόνο έχει αποβάλλει από πάνω του την τοξικότητα της μητέρας του αλλά φαίνεται πως έχει κλείσει και κάθε πόρτα επικοινωνίας μεταξύ τους.

Το διάστημα που θα είναι στη Μάνη μένει στον πατέρα του Στάθη. Η Ασπασία θα τρέξει να πει τα νέα στην Αρετή η οποία προσπαθεί να τον προσεγγίσει και να τον πάρει μια αγκαλιά. Όμως οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό.

Η Αρετή θα καταρρεύσει από την εξέλιξη αυτή. Μετά τη Βασιλική έχει πλέον χάσει και το άλλο της παιδί από κοντά της. Θα τη δούμε να περνάει πολύ άσχημες στιγμές με την ίδια να κλείνεται στο μαγαζί της και ξεσπάει σε λυγμούς καθώς έχει μείνει ολομόναχη.

Η γη της Ελιάς: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο:

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη προκαλεί πανικό στο καφενείο-Η Μαργαρίτα κοντά με τον Γεράσιμο

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που έχει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αποφυλακίζεται ο Τόλης – Ο Βαγγέλης σε νέους μπελάδες