Ο εισαγγελέας στη σειρά Η Γη της Ελιάς, στέλνει λουλούδια στην Αθηνά, προκειμένου να εξιλεωθεί για την αυθόρμητη συμπεριφορά του. Στο μεταξύ, ο Στάθης προτείνει στην Ιουλία να μείνουν μαζί, ενώ η Ειρήνη λέει στον πατέρα της για το τεστ  DNA που βρήκε στην τσάντα της Ασπασίας. Ο Κίμωνας , ο γιος του Δημοσθένη, δηλώνει με τον τρόπο του στην υπαστυνόμο Δήμητρα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της.

Ο εισαγγελέας ζητά συνάντηση από τη Μαργαρίτα για να συζητήσουν ένα σημαντικό θέμα, να τον βοηθήσει να φτιάξει τη σχέση του με την Αθηνά. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει ανοιχτά στο καφενείο ότι, αντί για το θείο της, ψήφισε τον Δημοσθένη και όλοι μένουν άναυδοι. Ο Λυκούργος βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος και ο πελάτης του, ήταν ενέργεια του μαφιόζου «Κεφάλα».

Ο Ισίδωρος θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη όταν επισκεφτεί απροειδοποίητα την Ιουλία και βρει τον Στάθη στο σπίτι της. Εξοργίζεται και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Στάθης, προκειμένου να κλείσει τα στόματα, κάνει πρόταση γάμου στην Ιουλία. 

Η Μαργαρίτα και ο Γεράσιμος (Θέμης Πάνου) έρχονται πιο κοντά και προχωρούν σε μία τρυφερή σχέση. Η Ευτυχία κρατά αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία.

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΟΥ!

Η Χάιδω νιώθει να πιέζεται από τις υποχρεώσεις και η Μαργαρίτα της προτείνει να πάνε μαζί με την Αθηνά στο Σούνιο, για να ξεσκάσει. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αθηνά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί. Ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με τη Σάντρα (‘Αννα-Χριστίνα Μαστοράκου), γεγονός που ενοχλεί τη Βασιλική. Η Μαργαρίτα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γεράσιμο που τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά με τη σχέση τους.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει

Food Pass – Super Market Pass: Ανατροπή – Σε δόσεις των 50 ευρώ το επίδομα – Οι δικαιούχοι 

Σασμός: Απίστευτη αποκάλυψη από τον Ευθύμη!

Δείτε ακόμα

Μάγια Μπουντάνοκ: Η πανέμορφη Ρωσίδα επταθλήτρια έβαλε φωτογραφία στο Instagram που έκανε χαμό