Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της στη Γη της Ελιάς και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Λίγο αργότερα η Μαργαρίτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που της δίνει τις απαντήσεις για την επίθεση και τις απειλές που δέχεται, καθώς τη θεωρούν υπεύθυνη για το ότι ένας άστεγος που τον φιλοξενεί στο ίδρυμα, άφησε την περιουσία του στο ίδρυμα.

Οι συγγενείς του, που θέλουν να πάρουν την περιουσία του, είναι πίσω από τις επιθέσεις και μάλιστα την απειλούν ακόμα περισσότερο. Στο μεταξύ, θύμα ξυλοδαρμού πέφτει και η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα.

Η κοπέλα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχτηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει μήνυση κατ’ αγνώστου, ενώ η Μαργαρίτα αποφασίζει να την πάρει και να φύγουν από το σπίτι και να μετακομίσουν στο σπίτι της Aθηvάς για να νιώθουν πιο ασφαλείς.

Στο μεταξύ ο Κουράκος και η Δήμητρα στη Γη της Ελιάς, νιώθουν αμηχανία μέσα στο Τμήμα μετά την καυτή ερωτική βραδιά που πέρασαν, αλλά κυρίως ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη, εξαιτίας της σχέσης του με τη Δήμητρα που φαίνεται να έχει συνέχεια.

Και όντως η Δήμητρα και ο Κουράκος δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους και συνεχίζουν να συναντιούνται. Την ίδια στιγμή ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον-άρον για την πρωτεύουσα.

Με την αφορμή αυτή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο όμως ο ίδιος το έχει κρατήσει κρυφό από όλους!

Ετσι ο Ορέστης αποφασίζει να του το επιβεβαιώσει. Παραδέχεται ότι ήταν μυστικός αστυνομικός. Όπως λέει ο ίδιος, αναγκάστηκε να σταματήσει από την υπηρεσία εξαιτίας του προβλήματος με την καρδιά του. Τότε ο αστυνόμος Κουράκος του απαντά πως από την αρχή που πάτησε το πόδι του στη Μάνη το ήξερε. Όπως ομολογεί, είχαν φρόντισει να τον ενημερώσουν από τα κεντρικά!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Δύο οικογένειες ζουν έναν εφιάλτη-Θύματα μίσους ο Γρηγόρης και η Ιουλία

Ο Max Verstappen παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κατάρ αν…

Οι Πανθέοι: Αυτή η δολοφονία αναστατώνει την οικογένεια-Ποιος φοβάται τον νεκρό;