Ο Κίτσος της σειράς Οι Πανθέοι, δεν καταφέρνει να μείνει μακριά από τη Μάρμω και αποκαλύπτει την αλήθεια στον Τέλη. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας που νιώθει άσχημα για όσα περνάει η γυναίκα του εξαιτίας της οικογένειάς του, αλλά εκείνη του λέει πως δεν έχει αλλάξει κάτι και είναι ευτυχισμένη δίπλα του. Ο Φάνης δέχεται να συνεργαστεί με τον Στάθη, αλλά υπό όρους που ο ανιψιός του αναγκάζεται να δεχτεί. Όμως η Μερόπη έχει αμφιβολίες για τη συνεργασία ανάμεσα στον γιο και τον αδελφό της.

Η συνάντηση του Μαρμάρη και του Ισίδωρου με τον Οικονόμου αναβάλλεται τελευταία στιγμή επειδή ένας πιτσιρικάς κλέβει το πορτοφόλι τού Μαρμάρη. Μόνο που αυτό ήταν ένα στημένο σκηνικό από τον ίδιο που θέλει να κερδίζει χρόνο για να βρει τον τρόπο να μην τον αναγνωρίσει ο Οικονόμου και αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα.

Λίγο αργότερα, η αστυνομία αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του συμβολαιογράφου των Πανθέων με τον Ισίδωρο να είναι σοκαρισμένος και να αδυνατεί να κατανοήσει την πλεκτάνη που έχει μπλεχτεί, Την ίδια ώρα η Χρυσοστόμη κάνει τα πάντα για να διώξει τη Μιρέλλα από το Γραμματικό, αλλά εκείνη θα περάσει στην αντεπίθεση.

Η δολοφονία του Οικονόμου δημιουργεί νέα ερωτηματικά στους Πανθέους και ο Ισίδωρος υποψιάζεται πως ήταν τα οικογενειακά τους μυστικά που τον βάλανε στο στόχαστρο και μοιράζεται αυτές τις ανησυχίες με τον Φάνη, ο οποίος τον καθησυχάζει…

Κι ενώ ο Ανδρέας είναι απορροφημένος από τις δύσκολες καταστάσεις που ταράζουν τη ζωή του, ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να αποφύγει τον πειρασμό της Μάρμως με κάθε τρόπο. Η Νίνα εξηγεί στη Μάρμω πως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κίτσου απέναντί της, κατά πάσα πιθανότητα, κρύβει έρωτα!

Ο Ανδρέας, συγκλονισμένος από τις συλλήψεις και τα επεισόδια στη χώρα, επισκέπτεται τον Μεταξά προκειμένου να κατανοήσει τις προθέσεις του. Η Νίνα γεμάτη ενοχές, μετά την απιστία της με τον Μαρμάρη, επιχειρεί να συμφιλιωθεί με τον Λουκά ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα εγκαίνια της κλινικής. Η Δέσποινα προειδοποιεί τον Φάνη, για το καλό όλων τους, να μην αφήσει τον Στάθη να πλησιάσει τα αρχεία της ΦΙ-ΠΑΝ…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!