Ο Στέφανος Μιχαήλ θα «εισβάλλει» στη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του τέταρτου κύκλου τον Σεπτέμβριο και θα υποδυθεί τον Μιχάλη. Ηδη έχουμε ακούσει τον Μάνο να λέει ότι περιμένει πώς και πώς κάποιον να τον αντικαταστήσει για να αναλάβει καθήκοντα στη διεύθυνση του ελαιοτριβείου ώστε να μπορέσει να ξεκουραστεί. Ο Μιχάλης Χατζής λοιπόν έρχεται στην Αρεόπολη και αφού τον καλοδέχονται όλοι με μεγάλο ενθουσιασμό, αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην εταιρεία των Βρεττάκων κοντά στον Μάνο.

Ωστόσο, η παρουσία του στην εταιρεία όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρη τη αλλά αντίθετα ανάβει φωτιές στον γυναικείο πληθυσμό που μόλις τον βλέπουν τρελαίνονται. Εκείνος όμως, σοβαρός και μετρημένος, δεν δίνει δικαίωμα σε κανέναν. Οπως γίνεται με όλους όσοι φτάνουν στην Αρεόπολη, αρχίζουν να γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις. Ο Μιχάλης μέρα με τη μέρα γνωρίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περάσει από το καφενείο του Πότη, όπου γίνεται αντικείμενο σχολιασμού αλλά και θαυμασμού. Ωστόσο, ο Μιχάλης γνωρίζει πολύ καλά τον Τζον καθώς ήταν συνεργάτες στην Αμερική και ήταν αυτός που τον σύστησε στον Ισίδωρο. Έτσι ο Μιχάλης έχει στενές επαφές με τον Τζον, ο οποίος του γνωρίζει τον συνεταίρο του τον Στάθη και την οικογένειά του.

Παράλληλα, γίνεται και θαμώνας στην ταβέρνα του Χρήστου, όπου δουλεύει η Αριάδνη. Ο Μιχάλης αρχίζει να προσέχει καλύτερα την κοπέλα και να εντυπωσιάζεται τόσο από την ομορφιά της όσο και από τους καλούς της τρόπους. Η Αριάδνη είναι σοβαρή και δεν εξέφρασε κανέναν θαυμασμό όπως έκαναν πριν άλλες κοπέλες κι αυτό είναι κάτι που εκτίμησε ο Μιχάλης. Έτσι σιγά-σιγά αρχίζει να δείχνει το ενδιαφέρον του για εκείνη, η οποία πρέπει να πούμε ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον Χρήστο. Όμως στο πρόσωπο του Μιχάλη αρχίζει να βλέπει κάτι διαφορετικό και να αφήνει την καρδιά της πιο ελεύθερη. Η Αριάδνη με τον Μιχάλη τελικά θα έρθουν αρκετά κοντά, όμως τίποτα δεν θα είναι εύκολο και ρόδινο και σ’ αυτή τη σχέση. Από τη μια ο Χρήστος που φροντίζει με κάθε τρόπο να της υπενθυμίζει την παρουσία του και από την άλλη η ίδια που δεν αφήνει εντελώς τον εαυτό της ελεύθερο. Όπως θα δούμε, αυτή η σχέση δεν θα είναι καθόλου εύκολη και θα κρύβει πολλές εκπλήξεις!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης εξομολογείται τα αισθήματα του στη Βασιλική!

F1 Ισπανικού GP : Ο Fernando Alonso είπε στην Aston Martin: «Δούλεψε πιο σκληρά, μίλα λιγότερο»

Το Προξενιό της Ιουλίας: Έτσι πεθαίνει το μωρό της Ιουλίας