Η συγκινητική σειρά Famagusta, των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού κάθε Κυριακή, ρίχνει όλο και περισσότερο φως στα γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων σήμερα… Πολύ σύντομα, θα δούμε να «ζωντανεύουν» στη μικρή οθόνη οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και τη φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Παράλληλα, η προσπάθεια διαλεύκανσης της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ.

Πιο συγκεκριμένα, μια σειρά από φλας μπακ αποκαλύπτουν τη δράση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, την επίσκεψή του στον πρόεδρο Ουίλσον, αλλά και τη φυγάδευσή του την κρίσιμη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου.
Στο σήμερα, θα δούμε τον Αντρέα να προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης, καθώς είναι πεπεισμένος ότι ένοχος είναι ο Μάικλ. Φυσικά, ακόμα δεν του περνάει από το μυαλό ότι ο Μάικλ είναι ο εδώ και 50 χρόνια χαμένος γιος του… Επίσης, η Ιφιγένεια μετακομίζει στο σπίτι του Παύλου με την πρόθεση να επανασυνδεθεί με το γιο τους Αντρίκο. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη με κάθε τρόπο ότι δεν σκότωσε αυτός την αδελφή της, την Ελένη. Μια συγκλονιστική ιστορία από την περίοδο της εισβολής του 1974 μοιράζονται δύο επιζήσαντες στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ. Ο Αντρέας και η Χριστίνα ανησυχούν που ο Παύλος ζήτησε απ’ την Ιφιγένεια να επιστρέψει στο σπίτι καθώς, λόγω του βεβαρημένου της ιστορικού στον αλκοολισμό, δεν την εμπιστεύονται.
Η Σοφία υποπτεύεται πως η Χριστίνα ίσως και να είναι η βιολογική μάνα του Μάικλ, με τη Μαίρη να εύχεται να ισχύει αυτό, γιατί σ’ αυτή την περίπτωση ο δικηγόρος Αντρέας Σέκερης θα τον αντιμετωπίσει ευνοϊκά!

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!

Moto Ξουχέλλης, Kymco & Voge θα βρίσκονται στο Motor Festival

Η Μάγισσα: Αδιανόητη η τύχη του Τζανή-Τον πουλάνε σε σκλαβοπάζαρο!