Το Famagusta κάνει πρεμιέρα αύριο Κυριακή στις 21:00 και η νέα σειρά του Mega υπόσχεται να αλλάξει τα βράδια των Κυριακών μας από εδώ και πέρα.

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου μας παρουσιάζει μια τραγική ιστορία που ξεκινάει από την εισβολή στην Κύπρο. Ο Στέφανος Μιχαήλ συνεργάζεται ξανά με το επιτυχημένο δίδυμο παίζοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Θοδωρή στην ιστορία και το τι θα δούμε από αυτόν. Όπως ανέφερε στο TIVI σίριαλ, ο Θοδωρής θα είναι από την αρχή ένας παρεξηγημένος ήρωας. Στη ζωή του θα προκύψει κάτι άσχημο που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της γυναίκας του Δάφνης όμως τελικά δε θα φταίει γι’ αυτό εκείνος.

Ο Θοδωρής είναι καλό παιδί και αγαπάει τη γυναίκα του. Όμως η ερωτική τους ζωή έχει βαλτώσει και ο ίδιος θα βρει παρηγοριά σε άλλη γυναίκα. Αυτή η γυναίκα λοιπόν θα καταλήξει νεκρή. Ο θάνατός της όμως δε θα είναι δολοφονία αλλά ένα ατύχημα.

Ο Θοδωρής θα έχει άσχημα μπλεξίματα σχετικά με τη νεκρή κοπέλα. Το παράδοξο είναι πως η γυναίκα του, η Δάφνη θα βρεθεί στο πλευρό του ακόμη και όταν όλα έρθουν στο φως.

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η υπόθεση από το συναρπαστικό 2ο επεισόδιο

Το προξενιό της Ιουλίας: Το σχέδιο της Κατερίνης για Γρηγόρη και Φιλιώ

Survivor trailer 21/1: Φτάνουν οι νέες προσθήκες – Χαμός για τον πρώτο αγώνα ασυλίας – «Ήταν άσχημο πολύ»!