Το Famagusta είναι η νέα δραματική σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου που έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Η σειρά κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 21:00 το βράδυ στο Mega.

Στο πρώτο επεισόδιο μαθαίνουμε την ιστορία της Χριστίνας Σέκερη η οποία κατά τη διάρκεια της εισβολής στην Κύπρο το 1974 έχασε τον γιο της από την αγκαλιά της. Η Χριστίνα όλα αυτά τα χρόνια πιστεύει πως ο γιος της ζει. Την ίδια ώρα ο Μάικλ έρχεται από το εξωτερικό για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τα τραγικά γεγονότα εκείνων των ημερών. Η Χριστίνα είναι από τα πρώτα άτομα στα οποία θέλει να μιλήσει.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί την επόμενη Κυριακή, 28 Ιανουαρίου. Σε αυτό θα δούμε την εξαφάνιση της Ελένης να έχει ταράξει την οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής, ο οποίος γνωρίζει καλά τι έχει συμβεί, δε μπορεί να κρατάει μέσα του τον εφιάλτη που έχει συμβεί και εκμυστηρεύεται τα γεγονότα σε έναν φίλο του.

Εντωμεταξύ ο Παύλος, ο μεγάλος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο μετά τα δυσάρεστα νέα που έμαθε για την υγεία του. Παράλληλα, η εν διαστάσει σύζυγός του, Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί τι συμβαίνει και του ζητάει να είναι ξανά μαζί για όσο χρόνο του απομένει.

Ο Μάικλ βάζει τον Παύλο να πιέσει τη Χριστίνα για να του δώσει τη μαρτυρία της στο ντοκιμαντέρ καθώς εκείνη αρνείται. Ο Τεύκρος, ο σύντροφος της Δάφνης Σέκερη, επιστρέφει από το εξωτερικό. Λίγο αργότερα η Δάφνη αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ και εκείνος της αποκαλύπτει πως η κοπέλα είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα…

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Νέα απειλή για τη Μαργέτα-Ο Στέφανος γυρίζει την πλάτη στον Ιάσωνα!

Σασμός: Ο Γιακωβάκης έτοιμος να διαλύσει τους Σταματάκηδες-Η Καλλιόπη σε τρόμο!

Survivor trailer 21/1: Φτάνουν οι νέες προσθήκες – Χαμός για τον πρώτο αγώνα ασυλίας – «Ήταν άσχημο πολύ»!