Το προξενιό της Ιουλίας ολοκληρώθηκε στη σειρά του Alpha με το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη. Η Ιουλία όμως αφήνει πίσω της μια μεγάλη αγάπη, αυτή με τον Χρήστο. Με τη σειρά του ο Χρήστος όμως είναι στο στόχαστρο μιας άλλης κοπέλας για παντρειά.

Η Ευτυχία Μελή μίλησε στο TIVI σίριαλ για το ρόλο που θα παίξει η Κατερίνη έτσι ώστε ο Χρήστος να γίνει άντρας της κόρης της, της Φιλιώς.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός που υποδύεται την Κατερίνη, ο Χρήστος μοιάζει ιδανικός σύντροφος για τη Φιλιώ στα μάτια της Κατερίνης. Πιστεύει ότι μαζί του η Φιλιώ θα είναι ευτυχισμένη. Δεν την ενδιαφέρει καν ότι ο πατέρας του Χρήστου έχει μπει φυλακή για φόνο. Η Κατερίνη θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να γίνει πραγματικότητα αυτός ο γάμος.

Ο άντρας της, ο Στασινόπουλος, προβάλει αντιδράσεις για αυτό το προξενιό. Δε θεωρεί σωστό να γίνει κάτι τέτοιο με αυτά τα δεδομένα. Αλλά η Φιλιώ δε θα κάνει πίσω και το ίδιο δε θα κάνει και η Κατερίνη η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και την κολομαθαίνει.

Στο μεταξύ ο γάμος της Ιουλίας με τον Γιωργίκη ανοίγει το δρόμο για τον Χρήστο. Μάνα και κόρη ορμάνε στον νεαρό να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να βάλουν λόγια στον Χρήστο.

Όλες οι ειδήσεις

Famagusta: Η υπόθεση από το συναρπαστικό 2ο επεισόδιο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η ζήλια κυριεύει τον Γιωργίκη-Άφαντοι Ιουλία και Χρήστος!

Survivor trailer 21/1: Φτάνουν οι νέες προσθήκες – Χαμός για τον πρώτο αγώνα ασυλίας – «Ήταν άσχημο πολύ»!