Ο Θοδωρής είχε την αίσθηση ότι μπορούσε να βασιστεί στον αδελφικό του φιλο Κλεάνθη στη σειρά Famagusta και γι’ αυτό του εμπιστεύτηκε το μεγαλύτερό του μυστικό. Το ατύχημα με την Ελένη που έκοψε το νήμα της ζωής της. Ο άντρας αρχικά θορυβήθηκε, υποσχέθηκε πως θα κρατήσει το στόμα του κλειστό και μάλιστα, όπως βλέπουμε στα επεισόδια, ο Θοδωρής πληρώνει αδρά το γεγονός πως ο φίλος του δεν έχει μιλήσει σε κανέναν από την οικογένεια Σέκερη για το ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

Έτσι συνεχίζει τη ζωή του στο πλευρό της Μαριάννας και μάλιστα δεν διστάζει να της προτείνει, να πάνε και σε σύμβουλο γάμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα στη σχέση τους και να έρθουν ξανά κοντά. Η κόρη της Χριστίνας και του Αντρέα νιώθει πως η σχέση τους επιτέλους μπαίνει σε νέα ρότα, μετά από καιρό, ύστερα μάλιστα και από την άκρως ερωτική νύχτα που πέρασαν και δέχεται με χαρά τη πρόταση του άντρα της. Τίποτα δεν μπορεί να της «μαρτυρήσει» πως πίσω από τη στάση του υπάρχει ένα μυστικό που κινδυνεύει να κάψει την οικογένειά της!

Μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Μάικλ ενώ όλοι και κυρίως ο Αντρέας Σέκερης είναι σίγουρος πως ο δημοσιογράφος σε μία στιγμή αδυναμίας, σκότωσε την πρώην του και την πέταξε στο πηγάδι!

Ο Αντρέας είναι καταπέλτης και δείχνει ότι ο Μάικλ καταδικάστηκε πριν βγει η απόφαση! Μέχρι που ο Κλεάνθης, έχοντας τύψεις για την οικογένεια Σέκερη που τους έχει στηρίξει, φωνάζει έντρομος πως θέλει να καταθέσει!

Λέει ότι δεν αντέχει άλλο και θέλει να πει ότι ο Θοδωρής σκότωσε την  Ελένη. Του το είπε ο ίδιος και υποσχέθηκε να μη μιλήσει αλλά δεν αντέχει να βλέπει έναν αθώο να πηγαίνει φυλακή.

Η Μαριάννα θα καταρρεύσει ενώ η οικογένεια Σέκερη θα είναι σε σοκ. Επιπλέον, διώχνουν τον Κλεάνθη από τη φάρμα και ο Θοδωρής πηγαίνει φυλακή!

Famagista: Δείτε το τρέιλερ του  MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κόντρα Φίλιππου και Βασιλική-Η Αρετή ο λόγος-Πώς θα αντιδράσει;

Ρεάλ Μαδρίτης: Η φωτογραφία του Ροντρίγκο που έγινε viral και θέλει να ξεχάσει! (pic)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή με το ζευγάρι- Η Ιουλία ερωτεύεται τον Γιωργίκη