Μία άκρως ανατρεπτική εξέλιξη διαταράσσει ακόμη μία φορά τις ισορροπίες στη ζωή του Μάικλ στη σειρά Famagusta. Σύμφωνα με το MyTv, ενώ ο μάχιμος δημοσιογράφος παλεύει να αποδείξει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη δολοφονία της Ελένης, ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο του γυρίζει ξαφνικά την πλάτη και καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης εναντίον του.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη σύντροφό του και στενή συνεργάτιδά του, την Κατερίνα. Μία ξαφνική διαμάχη του ζευγαριού, που αφορά την ερωτική του σχέση, οδηγεί τον Μάικλ στο να απολύσει τη γυναίκα από τη θέση της βοηθού του και εικονολήπτριας. Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν τη ζήλια και την οργή της γυναίκας, η οποία μη μπορώντας να σκεφτεί καθαρά και ξεφεύγοντας από τα όρια της λογικής αποφασίζει να καταστρέψει τον αγαπημένο της.

Βαθιά πληγωμένη, η Κατερίνα πηγαίνει στην Αστυνομία και δίνει μία κατάθεση-φωτιά, που καθιστά τον Μάικλ ως τον νούμερο ένα ύποπτο της δολοφονίας της Ελένης. Ωστόσο, τα όσα ισχυρίζεται στις Αρχές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά είναι τερατώδη ψέματα, τα οποία διασύρουν τον δημοσιογράφο και τον βάζουν στο στόχαστρο των αστυνομικών. Με τον τρόπο της, λοιπόν, η Κατερίνα εκδικείται τον άντρα, δυσχεραίνοντας τη θέση του και στέλνοντάς τον μια ώρα αρχύτερα στη φυλακή. Μάλιστα, η κίνησή της αυτή προκαλεί ένα ντόμινο ανατροπών, καθώς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι είναι ένα πολύ κοντινό πρόσωπο του Μάικλ.

Μέχρι στιγμής, δεν υπήρχε κανένα αδιάσειστο στοιχείο και για αυτόν τον λόγο ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος έως ότου γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Τώρα άμως τα πράγματα αλλάζουν δραματικά…

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA