Ο Στέφανος στη σειρά Έρωτας Φυγάς δεν μπορεί να περιμένει πότε ο Μάρκος και ο Ιάσονας θα κάνουν ειρήνη, γι’ αυτό και αποφασίζει να κάνει πρόταση γάμου στη Λαργέτα!

Η Μαργέτα τού λέει το «ναι» και πραγματικά δεν περιμένουν πολύ… Αμέσως ανακοινώνουν στους δικούς της την απόφασή τους. Ο Ιάσονας δεν μπορεί να το πιστέψει πως η μητέρα του παντρεύεται τελικά τον φονιά του πατέρα του. Από τη μεριά της, η Νότα εκφράζει στην Ευγενία τον φόβο της ότι, τώρα που θα μπει στο σπίτι η Μαργέτα ως «πρώτη κυρία», αυτές θα τις διώξει…

Στο σημερινό (16/10) επεισόδιο ο Ιάσωνας εμποδίζει την Αλεξάνδρα να το σκάσει με τον Μάρκο και τα παιδιά και τυφλωμένος από την προδοσία αποφασίζει να την τιμωρήσει. Ο Μάρκος καταλαβαίνει πως το σχέδιό τους απέτυχε και υποπτεύεται πως πίσω από όλα, κρύβεται η Μαργέτα.

Επιστρέφοντας καταρρακωμένος στο σπίτι, μαζί με τον γιο του, βρίσκεται για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με την Ευγενία που τον κατηγορεί ότι απήγαγε το παιδί τους. Η Αλεξάνδρα κρατείται με τη βία από τον Ιάσωνα και βρίσκει έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Ουρανίας. Οι πολιτικάντηδες και οι οικοπεδοφάγοι, έχοντας χάσει τα ίχνη του Μάρκου και της Αλεξάνδρας, ρίχνουν αλλού τα βέλη τους. Το σχέδιό τους τίθεται σε εφαρμογή, απειλώντας όχι μόνο περιουσίες αλλά και ανθρώπινες ψυχές. Παράλληλα, ο Μάρκος είναι διψασμένος για εκδίκηση και η ζωή της Μαργέτας κρέμεται από μια κλωστή.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Fame Story: Οριστικό – Τέλος τα επεισόδια όπως τα ξέραμε

FIA: Ο Ben Sulayem εξακολουθεί να πιέζει την ένταξη της Andretti στην F1

ALPHA: Ο Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει με αδιανόητο ρόλο