Ο Γιωργάκης τραυματίζεται στη σειρά Έρωτας Φυγάς και αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Ταυτόχρονα, η Άννα δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι διάδρομοι των νοσοκομείων σε Μεσσήνη και Καλαμάτα πλημμυρίζουν από αγωνία, ενοχές και ανταλλαγή ευθυνών.

Η Μαργέτα όλο τύψεις, λέει πως δε φαντάστηκε ποτέ ότι θα έκανε πράξη τις απειλές με αποτέλεσμα να την πληρώσει ένα αθώο κορίτσι και ο Στέφανος την παρηγορεί.

Οι σχέσεις όλων δοκιμάζονται, με την Αλεξάνδρα να κρατά επιθετική στάση απέναντι στον Ιάσονα και τον Μάρκο που τσακώνονται για τον Γιωργάκη. 

Ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την πατρότητά του και ο πόλεμος με τον Δεμερτζή οξύνεται. Ο ένας λέει πως είναι δικό του παιδί και θα το πάρει με τον άλλον να αντεπιτίθεται λέγοντας πως είναι ένας Δεμερτζής και δεν πρόκειται να φύγει από το Κιάρι αφού είναι εκεί που του αξίζει.

Στο μεταξύ η Ελπίδα χάνει τον κόσμο όταν πληροφορείται για το σοβαρό ατύχημα της κόρης της. Υποψιάζεται ότι ο Κοντογιάννης κρύβεται πίσω από αυτό και απειλεί λέγοντας πως αν το έχει κάνει αυτός θα τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.

Η Μαργέτα πάλι κατηγορεί τον εαυτό της για τον τραυματισμό της Αννας και καταλήγει συνειδητά στην απόσυρση της υποψηφιότητάς τις στις επερχόμενες εκλογές. Η απόφασή της δεν βρίσκει σύμφωνους τους χορηγούς της, οι οποίοι προσπαθούν να τη μεταπείσουν με κάθε μέσο. Εκείνη όμως δείχνει να είναι αμετάπειστη.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ξεσκεπάζει τον δολοφόνο-Ο Μιχαήλ θα τις «τελειώσει»

MotoGP και όμως είναι δυνατόν, Bezzecchi Marini θα παραταχτούν στο GP Ινδονησίας

Fame Story: Λίγο πριν το… τέλος έρχεται ο Τριαντάφυλλος-Θα είναι η σανίδα σωτηρίας;