Αλλιώς περίμεναν το Fame Story στο Star και αλλιώς έχει εξελιχθεί. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε τα πάντα για να επαναφέρει το παλιό, καλό κι «ορθόδοξο» ριάλιτι μουσικής στις οθόνες μας το οποίο κυριαρχούσε στα 00’s.

Ωστόσο τα νούμερα που σημειώνει η νέα ανανεωμένη προσπάθεια του Star με τον Νίκο Κοκλώνη παρουσιαστή, είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικά καθώς μιλάμε και για μια μεγάλη και ακριβή παραγωγή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της RealNews το Star θα μειώσει τα επεισόδια του Fame Story το προσεχές διάστημα και στη θέση του μάλιστα θα μπει η νέα βραδινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Συγκεκριμένα, τα καθημερινά επεισόδια του reality αναμένεται να γίνουν 3 την εβδομάδα από 4 τα οποία προβάλλονται αυτή τη στιγμή.

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι κατά κύριο λόγω τα χαμηλά νούμερα στην τηλεθέαση που σημειώνουν οι καθημερινές προβολές αλλά και κατά δεύτερον η ανάγκη για μια ελεύθερη ώρα μετάδοσης για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Η βραδινή εκπομπή της δημοσιογράφου θα είναι ζωντανή και δε μπορεί να βγαίνει στον αέρα στις 00:30. Έτσι όπως όλα δείχνουν οι περικοπές ξεκίνησαν στο Fame Story.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Τέλος βασικός συντελεστής της εκπομπής

ALPHA: Ο Γιάννης Τσορτέκης επιστρέφει με αδιανόητο ρόλο

Επίδομα θέρμανσης: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα και ξεκινάνε οι αιτήσεις