Η Μαργέτα απειλεί τον Ιάσονα με όπλο στη σειρά Έρωτας Φυγάς και τον διώχνει από το Κιάρι. Και δεν μένει εκεί αφού περνάει και στις πράξεις, με τον Ιάσονα να ορκίζεται ότι θα πάρει εκδίκηση για τον διωγμό του από το σπίτι και την εταιρεία.
Η Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ’ έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική. Ένα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, την κάνει να κινδυνεύει. Ομως αυτό δεν είναι το μόνο της πρόβλημα. Ο γιος της πλέον την έχει απαρνηθεί ως μητέρα, έχοντάς την αντικαταστήσει με την Ουρανία και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το καταπιεί, ενώ έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα στη σχέση τους με επίκεντρο την Αλεξάνδρα, τα παιδιά αλλά και τον Στέφανο.

Την επόμενη μέρα ο Ιάσονας πάει στο σπίτι, αλλά εκείνη έχει βάλει φύλακες και του απαγορεύουν την είσοδο. Του λέει πως αν δεν αλλάξει μυαλά, σ’ αυτό το σπίτι δεν πρόκειται να μπει ποτέ ξανά.

Εκείνος πάει να κάνει ένα βήμα, αλλά η Μαργέτα αρπάζει το όπλο της και τον απειλεί για να φύγει. Στη συνέχεια, η κραταιά κυρία του Κιάρι αλλάζει το όνομα της εταιρείας, αναλαμβάνει τα ηνία και δίνει τα ρούχα του νεκρού άντρα της σε άπορους.

Από την άλλη, ο Ιάσονας για να την πικράνει αρχίζει να κυκλοφορεί με την ερωμένη του πατέρα του και να λέει σε όλους ότι αυτή τη γυναίκα την αγάπησε ο πατέρας του, αλλά δεν έγινε ποτέ Δεμερτζή εξαιτίας της μητέρας του. Η Μαργέτα για να τον τιμωρήσει τον αποκληρώνει και αποφασίζει να κάνει μέτοχο της εταιρείας τον Μάρκο!

Αυτό βγάζει εκτός εαυτού τον Ιάσονα, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να την εκδικηθεί.

Ο Ιάσονας βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα και θέλει με κάθε τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερός του εχθρός και ο άνθρωπος που τον χτύπησε ύπουλα και πισώπλατα είναι η ίδια του η μητέρα. Λέει στην Ουρανία ότι θα της τα πάρει όλα ενώ εκείνη μάταια προσπαθεί να τον ηρεμήσει!

Μάλιστα ο Ιάσονας προχωρά και στο επόμενο βήμα για να βγάλει τη μητέρα του από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το νέο ύπουλο σχέδιό του για να τη βγάλει τρελή. Πλέον το μίσος του τον κάνει να μη βλέπει μπροστά του τίποτα και κανένα.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ξεσκεπάζει τον δολοφόνο-Ο Μιχαήλ θα τις «τελειώσει»

MotoGP και όμως είναι δυνατόν, Bezzecchi Marini θα παραταχτούν στο GP Ινδονησίας

Fame Story: Λίγο πριν το… τέλος έρχεται ο Τριαντάφυλλος-Θα είναι η σανίδα σωτηρίας;