Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του Open Έρωτας Φυγάς, επιστρέφει με νέα επεισόδια, αλλά και συναρπαστικές εξελίξεις.

Ο Ιάσωνας  είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Μάρκο γιατί μόνο τότε όπως πιστεύει η Αλεξάνδρα θα ξεχάσει τον πρώην  της και θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον ίδιο!

Έτσι αρχικά βάζει άνθρωπό του να πειράξει τα φρένο του αυτοκινήτου του μεγάλου του αντιπάλου το οποίο όμως παίρνει η Ευγενία, έχοντας για συνοδηγό την Αλεξάνδρα! Από θαύμα οι δύο γυναίκες καταφέρνουν να επιζήσουν.

Από την πρώτη στιγμή Στέφανος και Μάρκος θεωρούν τον Ιάσωνα υπεύθυνο για τη δολιοφθορά στο αυτοκίνητο. Όταν βρίσκουν και τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνουν τη Μαργέτα, η οποία σοκάρεται από την αποκάλυψη. Για την ανάμιξη του άντρα της στο τροχαίο μαθαίνει συμπωματικά και η Αλεξάνδρα, που συνειδητοποιεί ότι είναι παντρεμένη με έναν αδίστακτο δολοφόνο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αρπάζει το μωρό της και τρέχει να αναζητήσει καταφύγιο στο σπίτι του Μάρκου, αποφασισμένη να του πει όλη την αλήθεια. Μόνο που φτάνει στην πόρτα του τη βραδιά των επίσημων αρραβώνων του με την Ευγενία! Στο κατόπι της βρίσκεται ο Ιάσωνας, ο οποίος δεν διστάζει να πυροβολήσει τον Μάρκο προκειμένου να πάρει πίσω… ό,τι του ανήκει!

 

Από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η σειρά επιστρέφει στις 17:45!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Η Νάντια δολοφόνος-Σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της!

Παναθηναϊκός: Το αντιλήφθηκε ο Γιοβάνοβιτς! Επιτέλους!

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στην αγκαλιά του Κουράκου-Ο αστυνόμος μαθαίνει την αλήθεια!