Ο Ιάσονας χτυπάει τον Φίλιππο στα εγκαίνια στη σειρά Έρωτας Φυγάς μπροστά σε όλους. Στο μεταξύ η Ευγενία φεύγει από το Κιάρι με άδεια κι ο Μάρκος την ψάχνει να της μιλήσει. Η Χαρά πάλι επισκέπτεται μια φίλη της, τη Χρυσαυγή στη Λαμία και βρίσκει μέσα στο σπίτι της τον Μήτσο ζωντανό και «ερωτευμένο» ξανά. Τότε του λέει πως δεν θα τον προδώσει φτάνει να ακολουθήσει το σχέδιο που θα του προτείνει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Μάρκος ετοιμάζεται να πάει να βρει την Ευγενία να μιλήσουν, αλλά μπλέκεται σε έναν καβγά, πυροβολεί έναν άντρα και μπαίνει στη φυλακή. Την ίδια στιγμή η Μαργέτα σκέφτεται τρόπους για να ξελασπώσει το όνομα της οικογένειας.

Προτείνει στον Ιάσονα να δώσουν μια κοινή συνέντευξη, όπου η Αλεξάνδρα να παραδέχεται πως ενώ ήταν ζευγάρι με τον Μάρκο, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ιάσονα. Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να φύγει από το αρχοντικό, αλλά η Μαργέτα και ο Ιάσονας για να την αναγκάσουν να συμμορφωθεί, δεν θα διστάσουν να της πάρουν το παιδί από τα χέρια. Παράλληλα, η Ευγενία περιμένει μάταια τον Μάρκο να έρθει στο σπίτι της φίλης της, στην Πάτρα. Απογοητευμένη συνειδητοποιεί πως πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον της χωρίς αυτόν. Όμως ο Μάρκος βρίσκεται ακόμα στη φυλακή. Η Ελπίδα πάλι αποφασίζει να παρακολουθήσει την Αννα και να μάθει αν υπάρχει κάποιο αγόρι στη ζωή της.

Η συνέντευξη του Ιάσονα και τηs Αλεξάνδρας δημοσιεύεται κι όλο το Κιάρι θαυμάζει τον ρομαντικό έρωτα του ζεύγους Δεμερτζή. Η εφημερίδα πέφτει όμως και στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος βγαίνει από τη φυλακή. Πηγαίνει στο σπίτι της Ελπίδας και γνωστοποιεί σε όλους ότι πλέον του ανήκει το σπίτι προκαλώντας τον Ιάσονα.

Οι δύο άντρες φτάνουν για μια ακόμη φορά στα άκρα και η Ρηνιώ γίνεται η ασπίδα του Μάρκου, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.
Ο Μάρκος πηγαίνει στην Πάτρα να βρει την Ευγενία, η οποία του δηλώνει ότι χωρίζουν.

Στο μεταξύ η Αννα δεν μπαίνει στο τρένο για Αθήνα και επιστρέφει στην αγκαλιά του Νικόλα.
Η Αννα βρίσκει καταφύγιο στο δωμάτιο και στην αγκαλιά του Νικόλα. Η Ρηνιώ επιστρέφει στο σπίτι και οι Δεμερτζήδες την αποζημιώνουν γενναιόδωρα αφού όπως της λένε, θέλουν να δεχτεί τη συγνώμη τους.

Αργότερα ο Ιάσονας οργίζεται με τον Μάρκο που βρίσκεται ξανά ένα βήμα μπροστά απ’ αυτόν επαγγελματικά, 0 Μάρκος με τη σειρά του διεκδικεί έντονα την Ευγενία, αλλά μία πράξη του θα έχει μοιραία και ίσως τραγική κατάληξη τόσο για εκείνη όσο και για την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία