Οι Μαχητές του Survivor κατάφεραν επιτέλους στο χτεσινό (1/3) επεισόδιο του ΣΚΑΪ να λάβουν μηνύματα από τους αγαπημένους τους. Διάσημοι και Μαχητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι μπλε και έτσι διάβασαν μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων. Η ομάδα των Μαχητών δεν έχει επικοινωνήσει με άτομα του συγγενικού της ή φιλικού της περιβάλλοντος και αυτή ήταν η πρώτη της φορά.

Μπορεί να έχασαν πολλά έπαθλα επικοινωνίας, όμως οι Μπλε επιτέλους μπόρεσαν να έρθουν σε «επαφή» με τους δικούς τους ανθρώπους. Η Ασημίνα είχε πολλές φορές μοιραστεί την ανυπομονησία της να λάβει μήνυμα από τον αγαπημένος της, Χρήστο Δάντη.

Όμως η γκίνια δεν έλεγε να σπάσει  και έτσι η νεαρή αθλήτρια φούντωνε! Πριν από το αγώνισμα επικοινωνίας αυτής της εβδομάδας, η Ασημίνα επανέλαβε την ανάγκη της να λάβει μήνυμα από τον άνθρωπό της, προσθέτοντας ότι αυτό θα φέρει την ομάδα και πιο κοντά στα επόμενα εξίσου σημαντικά έπαθλα επικοινωνίας.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη των Μπλε, Ασημίνα και Γιάννης Τσολάκης δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και την ανακούφισή τους, που επιτέλους κέρδισαν το πολυπόθητο αυτό έπαθλο. Όπως είπαν δυσκολεύονταν να το πιστέψουν.

Όπως είχε «προειδοποιήσει» το βουνό των Μαχητών, πριν καλά καλά ανοίξει η φωτογραφία και το μήνυμα που της έστειλε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ξέσπασε σε κλάματα. Η συγκίνηση και η χαρά της ήταν τεράστια.

Ο Χρήστος Δάντης επικοινώνησε μαζί της με ένα μήνυμα που τις έλεγε: «Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου εγώ, η φίλοι σου και ο Gillani που ακούει να λες “Παααααααάμε” και γαβγίζει.

Ξέρουμε ότι όσο «φωνακλού» και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μία ψυχή σαν βαμβάκι και μην ξεχνάς αυτό που σου ‘χω πει…το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός.. ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ».

Η Ασημίνα ενώ διάβαζε το μήνυμα δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη καθώς έκλαιγε αφού έβλεπε τον αγαπημένο της αλλά και του σκυλί της που λατρέυει.

Ακόμα συγκινητικό ήταν και το μήνυμα από τις συμπαίκτριες της Ασημίνας, που τις παράτησε μέσα στη σεζόν και ενώ διεκδικούν τίτλο, για να πάει στην άλλη άκρη του κόσμου να τρώει καρύδες!