Η οικογενειακή κωμωδία του Alpha, Άσε μας ρε μαμά συνεχίζει να διασκεδάζει τους τηλεθεατές και την εβδομάδα από 21 Φεβρουαρίου ως και την Τετάρτη 23.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια;

Ο Θωμάς με τη βοήθεια του Βασίλη αρχίζει να επανέρχεται και κανονίζουν ραντεβού για συμβιβασμό με τους Ταβουλαρέους. Η Ρωξάνη κι ο Μενέλαος αντιμέτωποι με το Θωμα και το Βασίλη. Μια μάχη ξεκινάει. Θα τελειώσει άραγε σήμερα; Ταυτόχρονα ο Δημήτρης ανακοινώνει στην οικογένειά του την παραίτηση του, την οποία μαθαίνει και η Ρωξάνη από τη Νικόλ και μαλακώνει απέναντί του. Η Έλλη του ζητάει συγγνώμη και τα βρίσκουν. Η Κορίνα και ο Μάθιου κάνουν τον πρώτο τους υπέρηχο και η Δανάη με τον Άρη συνεχίζουν κρυφά απ’ τους δικούς τους τη σχέση τους.

Άσε μας ρε μαμά: Αγώνας Μάθιου-Νάντιας

Ο Μάθιου με την Νάντια παλεύουν για τη θέση του διευθυντή χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, ενώ ο Μπάμπης προσπαθεί να συνετίσει τον Θωμά για να συμβιβαστεί με την ΑΡΜΕΚΟ. Παράλληλα, η Γεσθημανή βρίσκει ευκαιρία να χώσει τον Δημήτρη σε όλες τις εργασίες που έχει το σπίτι, ενώ ο Θωμάς σε μια κίνηση απελπισίας, προτείνει στον Δημήτρη να επιστρέψει με μεγαλύτερα ποσοστά αλλά δεν τον πείθει. Τελικά θα δουλέψει καμιά από τις τεχνικές του Μπάμπη για να εκτονωθεί ο Θωμάς και ποιο το αποτέλεσμα; Θα πιάσουν τόπο τα φυτίλια που βάζει η Νάντια στην Κορίνα για τον Μάθιου;

Η Κορίνα απαιτεί από τον Μάθιου να της πει τι ήταν αυτό που ήθελε να ανακοινώσει το ηρωικό βράδυ των αποκαλύψεων, αλλά ο Μάθιου…εξαφανίζεται. Κι ενώ αυτός ψάχνει το θάρρος να μιλήσει, όλοι οι υπόλοιποι ψάχνουν αυτόν και ο Σωτήρης που ξέρει την αλήθεια αρνείται να τους βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης, απογοητευμένος που δεν έχει επαγγελματικές προτάσεις, σκέφτεται να στραφεί στις εναλλακτικές καλλιέργειες στο χωριό με την Έλλη να παθαίνει απανωτά εγκεφαλικά, ενώ ο Μπάμπης κάνει ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες με τον Θωμά μπας και τον μαλακώσει και δεχτεί τον συμβιβασμό με την Αρμέκο.