Όλες οι γυναίκες της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ, θα έχουν ευτυχισμένο τέλος  αφού όλες μετά τα δεινά που πέρασαν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται.

Οσο ο Βολκάν βρίσκοταν στη φυλακή και η Ντερίν στο ψυχιατρείο, η Ασιγιά προσπάθησε να βάλει ξανά τη ζωή της σε τάξη. Χωρίς κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, έδωσε προτεραιότητα στον μονάκριβο γιο της και στη δουλειά της. Ο Αλί μετά την αποφοίτησή του θα φύγει στο Λονδίνο για σπουδές και η Ασιγιά βρίσκει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή μακριά από όλους και όλα. Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί για να τον παραλάβει και νιώθει πιο μόνος από ποτέ. Παράλληλα όλοι του οι λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμένοι και δεν έχει καθόλου χρήματα. Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητοs και ουρλιάζει επειδή ο Ονούρ κρατάει τη Ζεϊνέπ στην αγκαλιά του. Ο Αλί θυμώνει μαζί του και του λέει ότι δε θέλει να τον ξαναδεί ενώ η Ντερίν του ουρλιάζει ότι δεν είναι αθώος αλλά ότι εκείνη θέλησε να φύγει!  Η Ασιγιά τον αρπάζει και του αποκαλύπτει ότι πούλησε το σπίτι.

Ο Βολκάν ζει μόνος του στη δυστυχία ενώ η Ασιγιά ευτυχισμένη φεύγει για Λονδίνο.

Η Νιλ από την άλλη είναι έγκυος στο παιδί του Σελτζούκ και το μωρό αυτό επισφραγίζει τον έρωτά τους. Η Τζερέν στο μεταξύ αποφασίζει να φύγει μακριά για να ξαναφτιάξει τη ζωή της.

Η Ντερίν το πιο τραγικό πρόσωπο της σειράς κάνει προσπάθεια να αυτοκτονήσει όταν τη σώζει δεύτερη φορά η Ασιγιά. Ένα μήνα αργότερα βγαίνει από το ψυχιατρείο και λίγους μήνες μετά ο Ονούρ της κάνει πρόταση γάμου και η ίδια αφήνει πίσω για πάντα το κακό παρελθόν της.

Όσο για την Ντεριά δεν περίμενε ποτέ ότι ο Καντίρ θα έκανε πράξη τα όσα της υποσχέθηκε και θα τον βρει μία μέρα μέσα στο γραφείο της και θα ζήσουν μαζί ένα μεγάλο έρωτα.

 Άπιστος: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης αιμόφυρτος στο νοσοκομείο – Ο Τίμος σε θανάσιμο κίνδυνο

Εποχικό επίδομα: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές – Ποιοι το δικαιούνται – Που κάνεις αίτηση

Η γη της ελιάς: Χαμός με ακατάλληλη αφίσα Εύας -Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα Στάθη με Ιουλία