Στο δεύτερο κύκλο της σειράς του Star, Τρία Μίλια, τα γεγονότα προβλέπεται να είναι ανατρεπτικά αφού νέοι χαρακτήρες έρχονται στη Δρακονήσο και οι ήρωες καλούνται να αντιμετωπίσουν όλους τους εφιάλτές τους!

Η κομβική απόσταση της σειράς αποκτά αντιστοιχίες τόσο με τον έρωτα όσο και με το μυστήριο. Τα όσα πρόκειται να γίνουν πραγματικά θα μας εκπλήξουν.

Τι θα γίνει στο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 29/9.

Ο Μιχάλης είναι αιμόφυρτος και η Φωτεινή τον βοηθά προκειμένου να μάθει τι έχει συμβεί. Αμέσως ενημερώνεται ο Στέφανος για ό,τι έχει συμβεί στον αδελφό του και τρέχει κοντά του για να του συμπαρασταθεί.  Ο Νικόλας ψάχνει να βρει δικαιολογίες στον Γεράσιμο για τα όσα ανέφερε το μήνυμα που έστειλε στην Κάτια όταν και ο ίδιος δέχεται ένα πολύ σοβαρό μήνυμα από την Δέσποινα!

Γρήγορα πηγαίνει στο φαρμακείο όπου εκεί θα μάθει για το ανοχοποιητικό στοιχείο κατά του Τίμου που δεν είναι άλλο από το e-mail.

Η Κάτια συναντιέται τυχαία με την Ελένη. Εκεί ακριβώς είναι που θα της ζητήσει να ξεχάσει τον χωρισμό που είχε με τον Μιχάλη και να τον αφήσει να ηρεμήσει!

Όμως η Λίζα είναι εκείνη που της λέει συνεχώς και με κάθε τρόπο ότι πρέπει να πει την αλήθεια στον Μιχάλη ότι δηλαδή είναι έγκυος στο παιδί του. Η ίδια φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη με το συγκεκριμένο θέμα. Ο Λάμπης, χωρίς να το κάνει επίτηδες, ακούει την συζήτηση της Δέσποινας με τον Νικόλα και καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά από όσα είχε καταλάβει.

Όταν ξαφνικά ο Γεράσιμος πηγαίνει στην κλινική αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερα σοβαρό!

Ταυτόχρονα ο Τίμος βρίσκεται μπροστά σε ένα σοβαρό κίνδυνο για πρώτη φορά!

Τρία Μίλια: Δείτε το trailer του επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το παρελθόν του Δημήτρη Μαρκέτου και της Άννας Ροδίτη

14 Σεπτεμβρίου: Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Ενημερωτικές εκπομπές και παρατράγουδα: Αλλαγές λόγω «χαμηλών πτήσεων»-Πρώτο «θύμα» η Κουτροκόη