Όποιος έχει παρακολουθήσει, χωρίς διακοπή, όλα τα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες πρέπει πραγματικά να ανατρίχιασε με το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (5/7). Η σειρά του ΑΝΤ1 που καθήλωσε, που μας κράτησε συντροφιά μία δύσκολη εποχή, κατάφερε να αλλάξει τη ροή όχι μόνο του ΑΝΤ1 αλλά και της ελληνικής τηλεόρασης.

Ολόκληρο το καστ των πρωταγωνιστών, από τον μικρό Σέργιο μέχρι τον Ταξίαρχο, από αυτούς που έφυγαν όπως ο Μιλτιάδης και η Αννέτ, μέχρι και αυτούς που παραμένουν για λίγο ακόμα, είναι ηθοποιοί που θα μείνουν βαθιά χαραγμένοι στη μνήμη μας. Κι αυτό γιατί κατάφεραν να φτάσουν το σενάριο σε ένα άλλο επίπεδο!

Ο Ζάχος (Νίκος Κουρής) πέφτει νεκρός από την πισώπλατη μαχαιριά του Ακύλα (Αιμίλιος Χειλάκης). Ο Πέτρος (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) τον εντοπίζει μέσα στο δάσος. Και είναι η στιγμή, που ακόμα και εμείς οι πιο φανατικοί, που έχουμε θαυμάσει ερμηνείες και πρωταγωνιστές, λυγίζουμε από τη συγκλονιστική στιγμή!

Ο καθηλωτικός πραγματικά Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος κατάφερε με την ερμηνεία του να προκαλέσει ρίγη.

ζαχος

Στο μεταξύ, η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα της αποκαλύπτονται, πρέπει πια να παραδεχτεί τι πραγματικά ήταν ο γιος της Σέργιος θύμα ή θύτης; Ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτό της και πως πρέπει να δει κατάματα την σκληρή αλήθεια. Στο μυαλό της δυσκολεύεται πια να διαχειριστεί το μίσος, τόσο κακό, τόσο αίμα…

Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, ο Σέργιος, θύμα ή θύτης; Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη, έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

 

Άγριες Μέλισσες: Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:00
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος…΄