Αγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια: Η ευτυχία δεν κρατάει για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, προς το παρόν. Όμως και η σχέση της Ασημίνας με τον Πέτρο δεν έχει και τους καλύτερους οιωνούς

Μπορεί υπήρξε ένα φως ελπίδας για τους τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο αλλά οι σεναριογράφοι έχουν διαφορετικά σχέδια για το μέλλον της σχέσης τους. Η αποκάλυψη της σχέσης με τη Ζωή προκαλεί την έντονη αντίδραση της Δρόσως. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας που αγαπά σήκωσε τα μάτια του σε παντρεμένη γυναίκα. Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 αναμένεονται συγκλονιστικές.

Ασημίνα και Πέτρος οδηγούνται σε αδιέξοδο

Μπορεί η σχέση τους να είχε περάσει από πολλά κύματα αλλά η τελευταία αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια προκαλεί την οργή της Ασημίνας που κατηγορεί τον Πέτρο για έλλειψη εμπιστοσύνης. Ο Ντούνιας που επιζεί, ξέρει ποιος θέλει τον θάνατό του. Γι αυτό εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον Πέτρο. Στο μεταξύ η Ασημίνα θέλει να βρει μία λύση στο αδιέξοδο που ζει και κάνει επίσκεψη στο σπίτι του Νικηφόρου. Ωστόσο εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την Ρένα.

Εκείνη θα της κάνει ξεκάθαρο ότι δεν τη θέλει στα πόδια της και καλά θα κάνει να ασχολείται μόνο σε ότι αφορά τη σχέση του Νικηφόρου με το παιδί. Η Ασημίνα θα έρθει αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα.

Η Μυρσίνη δεν τα παρατά

Η Μυρσίνη συνεχίζει να πιέζει τον Κωνσταντή να απομακρύνει τη Σταμίρη. Ωστόσο δεν γνωρίζει ούτε η ίδια με ποια είχε μπλέξει ο γιος της κατά το παρελθόν.

Η Ελένη μήλο της έριδος! Στα χέρια Ζάχος-Λάμπρος!

Μπορεί ο Λάμπρος να έχει βγει από τη φυλακή αλλά η Ελένη δεν ξεχνά την πολύτιμη βοήθεια του Ζάχου. Αρχίζει πάλι να τον θεωρεί φίλο αλλά ο άντρας της έχει αντίθετη άποψη.

Η ζήλια ξυπνά μέσα στον Λάμπρο και το κακό δεν αργεί να γίνει.

Οι δύο άντρες που ουσιαστικά μισούν ο ένας τον άλλον, φτάνουν στα άκρα με την  Ελένη να ζητά εξηγήσεις. Θα κάνει πίσω ο Ζάχος όταν βλέπει ότι ίσως η Ελένη έχει αρχίσει να αλλάζει γνώμη για εκείνον; Ή μήπως τελικά ο έρωτας Λάμπρου Ελένης θα ανήκει για πάντα στο απυρόβλητο;

Αγριες Μέλισσες επομενα επεισοδια – Έρχονται από Δευτέρα 10/1

https://youtu.be/n-GHo1kWFzM