Ο αγαπημένος ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης που ενσαρκώνει τον Παπα Γρηγόρη στη σειρά«Άγριες Μέλισσες» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Ο συμπαθέστατος «παπάς» μίλησε για την εξέλιξη της ιστορίας στην καθημερινή σειρά. Επίσης σχολίασε και τον ανταγωνισμό ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να συνεχιστεί το σίριαλ και την επόμενη σεζόν!

Ο Κωστής Σαββιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ξεκίνησαν οι Άγριες Μέλισσες πριν δύο, δυόμιση χρόνια δεν υπήρχε ανταγωνισμός και πολύ καλά σίριαλ για να μπορέσει να κρατήσουν τον κόσμο μέσα και να κάνουν νούμερα. Μετά τις Μέλισσες όλοι είδαμε ότι βγήκαν αρκετά σίριαλ με πολύ ωραίες ιστορίες, πολύ ωραίους ηθοποιούς οπότε είναι λογικό να μοιραστεί η πίτα. Η πίτα είναι για να μοιράζεται».

«Θα ήθελα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες και για τέταρτη και για πέμπτη σεζόν. Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι έχουν απίστευτο υλικό στο μυαλό τους, υπάρχουν ιστορίες να απλωθούν και να έχουν υλικό για άλλα πέντε, έξι, επτά χρόνια».
«Για τον παπά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και όχι μόνο για τον παπά, για σχεδόν όλο το Διαφάνι έρχονται πολλά από τον Ακύλα. Αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα δεν ήταν τίποτα» συμπλήρωσε ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο παπάς θα έχει πολύ δύσκολες μέρες! Δεν ξέρω αν θα ζήσει… Θα δείξει…»

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ελένη σε δίλημμα

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η στιγμή για να μάθουν όλοι ότι είναι έγκυος πλησιάζει.

Τις επόμενες μέρες ο Δούκας δέχεται την πρόταση και αναλαμβάνει καθήκοντα ως ο νέος πρόεδρος του αεροδρομίου. Η είδηση όμως ταξιδεύει γρήγορα και έρχεται αντιμέτωπος με την δυσπιστία του Διαφανίου. Μάλιστα οι κάτοικοι φτάνουν στο σημείο να επιτεθούν ακόμα και στον Νικηφόρο και στον Κωνσταντή. Οι δύο τελευταίοι δέχονται την πρόταση του Δούκα αλλά με έναν όρο. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος δίνουν στον πατέρα τους μία τελευταία ευκαιρία για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να τους αποδείξει πως πράγματι δρα υπέρ του τόπου του. Ωστόσο το χωριό δεν πείθεται όταν «σκάει» μία δυσάρεστη έκπληξη. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά αφού το υπουργείο ενέκρινε το σχέδιο για το αεροδρόμιο και θα ξεκινήσει άμεσα. Όλοι είναι αναστατωμένοι που θα χάσουν τις περιουσίες τους. Παράλληλα ο Δούκας αλλά και η οικογένειά του που είναι στο πλευρό του ψάχνουν να βρουν μία λύση.