Άγριες Μέλισσες παντρεύεται πάλι ο Νικηφόρος; Ο Ντούνιας που έχει τρελαθεί με την απόπειρα δολοφονίας από τον Πέτρο τον βάζει στο στόχαστρο. Όλα θα αλλάξουν πια για τον νεαρό ενώ και η Ασημίνα δείχνει να έχει κουραστεί με αυτή την κατάσταση. Από την άλλη πάλι έχει στο μυαλό της τον Νικηφόρο και τις στιγμές που πέρασαν μαζί. Προσπαθεί να καταλάβει ακόμα και τώρα αν η απόφαση να χωρίσει με τον άντρα που αγάπησε πολύ, ήταν σωστή. Τι θα κάνει όμως τώρα που ο Νικηφόρος μοιάζει να ανήκει στη Ρένα.

Η Ασημίνα πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου

Η Ασημίνα πηγαίνει στο σπίτι του Νικηφόρου για να τον βρει και να μιλήσουν, αλλά εκεί θα βρει τη Ρένα. Αυτή είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Νικηφόρο μέχρι τέλους με τις ευλογίες και της Μυρσίνης.

«Με τον Νικηφόρο το πάμε σοβαρά και δεν σκοπεύω να τον χάσω, γι’ αυτό θα σε παρακαλέσω οι συναντήσεις σας να αφορούν μόνο το παιδί σας», της λέει η Ρένα. Η Ασημίνα φεύγει απογοητευμένη. Η Ρένα ξεκαθαρίζει στον Νικηφόρο πως θέλει να παντρευτούν.

Νικηφόρος

Την επόμενη μέρα ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της. Εκεί όμως θα δεχτεί τη μάλλον δυσάρεστη επίσκεψη της Ασημίνας.

Επιστρέφει ο Σταμάτης Μαυρουδής!

Η επιστροφή του Νίκου Ψαρρά στο Διαφάνι, που υποδύεται τον Σταμάτη Μαυρουδή θα φέρει τα πάνω κάτω.

Η επανεμφάνιση του μάλιστα θα γίνει πολύ σύντομα. Αυτό αποκάλυψε και ο ίδιος ο ηθοποιός όταν πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει, το Διαφάνι του αρέσει πολύ όπως και ο ρόλος που του έχει ανατεθεί ο οποίος παρότι είναι λίγο τζαναμπέτης, τον έχει αγαπήσει.


Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε και για το καλό κλίμα που υπάρχει στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό θέλει άλλωστε στην επαγγελματική του ζωή, μιας και στα γυρίσματα της σειράς βλέπει μόνο αγαπητούς συναδέλφους και φίλους.

Φυσικά, η επιστροφή του στις Άγριες Μέλισσες σηματοδοτεί και την έναρξη μιας σειράς από εξελίξεων στην ζωή της Βιολέτας .