Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Τα επεισόδια και η πλοκή της σειρά πραγματικά καθηλώνουν!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου
Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω αποφασίζουν να βοηθήσουν τη Ζωή. Η Ουρανία, παρά τις αντιρρήσεις του Κυριάκου, αποκαλύπτει στον Μπάμπη πως χωρίζουν. Ο Νικηφόρος ζητά το χέρι της Ρένας από τους γονείς της όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας. Ο Δούκας αποφασίζει να φύγει απ’ το σπίτι. Ο Μελέτης νιώθει αποκλεισμένος απ’ τον Δούκα που τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

 

Τρίτη 1η Φεβρουαρίου

Ο Δούκας ανακαλύπτει, έντρομος, τα πραγματικά σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο κι αυτήν τη φορά, αποφασίζει να συμμαχήσει με το Διαφάνι. Πώς θα υποδεχτούν οι υπόλοιποι αυτήν την απόφαση; Η Ασημίνα και η Ρένα έχουν μια συζήτηση με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Ελένη ανησυχεί με την αλλαγή συμπεριφοράς και τα ξεσπάσματα του Λάμπρου. Το παρελθόν του Ακύλα ξεδιπλώνεται, αλλά τα λάθη του παρελθόντος επαναλαμβάνονται. Μια απόπειρα δολοφονίας θα τους συνταράξει όλους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο!

Στα επόμενα επεισόδια ο Ζάχος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Μπορεί μέχρι τώρα να έχει δείξει ότι είναι στο πλευρό των αδερφών Σταμίρη ωστόσο δεν παύει να είναι και στο πλευρό της Χούντας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου. Μάλιστα δεν θα διστάσει να συμμαχήσει ακόμα και με τον Ντούνια για να πετύχει τον σκοπό του.

Ο ερχομός του Σταμάτη με τον μικρό Ζαχαρία φέρνει αναστάτωση σε όλο το χωριό και πιο πολύ στη Βιολέτα, που δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί, καθώς της θυμίζει τις παλιές και άσχημες στιγμές του γάμου τους.

Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας εκβιάζει τον Λευτέρη ώστε να πείσει τη Ζωή να επιστρέψει στο σπίτι και στον γάμο τους. Και ενώ ο Δούκας συνεχίζει να ψάχνει συμμάχους για να πολεμήσει τον Ακύλα, με αφορμή την απάτη που έκανε με το αεροδρόμιο, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει στη Ρένα και στη Μυρσίνη ότι δεν θα ανεχτεί εμπλοκές στο θέμα του Σέργιου. Για ό,τι έχει να κάνει με τον γιο του, αποφασίζουν μόνο εκείνος και η Ασημίνα και κανείς άλλος!