Η Μελίνα Λεφαντζή εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά στις «Άγριες μέλισσες» του ANT1 ως Ρένα Μόρτζου, κέντρισε το ενδιαφέρον μας και κατάφερε να κερδίσει γρήγορα τις εντυπώσεις. Αυτό όσον αγορά το υποκριτικό της ταλέντο γιατί η ηρωίδα της, που αποτελεί ουσιαστικά το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε ένα αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι, τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, δεν είναι συμπαθής από όλους.

Εκείνη ωστόσο την υπερασπίζεται, καθώς, όπως λέει, «είναι μια ερωτευμένη γυναίκα και θέλει να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπά».

Όπως τόνισε η ίδια σε συνέντευξή της ο ρόλος της είναι μία ευχάριστη έκπληξη!

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα να αποτελώ ένα από το ενδιαφέροντα πρόσωπα της σειράς κι ελπίζω αυτό να είναι το ξεκίνημα ενόs τηλεοπτικού αλλά και καλλιτεχνικού ταξιδιού γενικότερα. Όλα κάνουν τον κύκλο τουs αλλά θα χαιρόμουν αν σε ότι καινούριο ξεκινήσει, είτε από το συγγραφικό και σκηνοθετικό τιμ είτε από το κανάλι, να είμαι κι εγώ μέρος του. Είναι σημαντικό που δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα και γίνονται ωραία δουλειές. Η ελληνική τηλεόραση έχει ξαναρχίσει να παράγει μυθοπλασία και μάλιστα επιπέδου. Ποιος δεν θα ήθελε να συμμετέχει σε τέτοια παραγωγές».

Η Ρένα έχει δημιουργήσει φαν κλαμπ στα social!

«Είναι μια ευχάριστη έκπληξη που δεν περίμενα. Ο ρόλος δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα αγαπητός γιατί το τηλεοπτικό λατρεμένο ζευγάρι είναι ο Νικηφόροs και η Ασημίνα. Μπορεί να έχει κάνει τον κύκλο του αλλά οι δυο τουs δεν μπορούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο και πρέπει να πάρουν μια απόφαση τι θα κάνουν. Η Ρένα είναι ουσιαστικά ο τρίτοs άνθρωπος. Δεν ξέρει τα όσα έχουν περάσει οι ήρωεs τηs σειράς και κάνει τη δική της προσπάθεια γιατί είναι ερωτευμένη και θέλει να ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπάει.

 

Ο κίνδυνος όμως η Ρένα να χάσει τον Νικηφόρο είναι ορατός. Θα συμμαχήσει με τη Μυρσίνη;

«Είναι ξεκάθαρο ηωs είναι αμοιβαία η συμπάθεια. Αν και αρχικά η Ρένα την είχε σε κάποια απόσταση, βλέπει πως η Μυρσίνη τηs παρέχει ασφάλεια και κατανόηση, κάτι που δεν βρίσκει στον Νικηφόρο. Ετσι λοιπόν επηρεάζεται από εκείνη. Η εικόνα που έχω όμως για την ηρωίδα μου δεν μου δίνει ενδείξεις ότι μπορεί να φτάσει στο σημείο νο συμμαχήσει μαζί της. Ωστόσο θα προσπαθεί να απομακρύνει την Ασημίνα από το ζωή της, γιατί ούσα στη ζωή του Νικηφόρου αφορά και τη δική της ζωή. Οταν βλέπει ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, προχωρά στην επίθεση. Όμως η επίθεση της, επειδή είναι αρκετά έξυπνη, θα φράση μέχρι το σημείο που την παίρνει, προκειμένου να μη χάσει τον Νικηφόρο. Η Μυρσίνη στη θέση της θα τα διάλυε όλα».

Άγριες Μέλισσες: Θα μάθει ο Σέργιος από τη Ρένα ότι είναι παιδί τηs Δρόσωs;

«Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση, γιατί ξέρει ότι με το που θα μαθευτεί κάτι τέτοιο, η Ρένα θα χάσει για πάντα τον Νικηφόρο. Εκτόs κι αν πληγωθεί πολύ. Αλλά και πάλι δεν νομίζω να έφτανε σε αυτό το σημείο. Σε σχέση με το παιδί, η Ρένα φαίνεται να είναι ο αδύναμος κρίκοs σε αυτή την κατάσταση. Πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να βγει από όλο αυτό».

Θα περάσει την κόκκινη γραμμή διεκδικώνταs τον Νικηφόρο; «Λογικά την έχει ήδη περάσει σε κάποια πράγματα».

«Τιs φωτογραφίεs τις έδωσε στον Τύπο μετά από παρότρυνση του Δάκη και με τη δική του καθοδήγηση. Όχι ότι δεν ένιωσε μια μικρή προσωπική ευχαρίστηση. Από τη μια αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω της και δεν θα το έκανε ποτέ μόνη της. Όμως την εξυπηρετεί. Αν μπούμε στη θέση της ίσωs νιώθει από τη δική της οπτική ότι αποδίδεται δικαιoσύνη καθώς θεωρεί ότι η Δρόσω δεν αξίζει μια τόσο καλή τύχη».