Στον πρώτο κύκλο από τις Άγριες Μέλισσες η Δρόσω ήταν η όμορφη κοπέλα του χωριού και ο Κωνσταντήs ήταν αθεράπευτοs γυναικάs, ίσως παρασυρόμενοs από την αλήτικη ζωή που είχε επιλέξει τότε να κάνει, θέλονταs να ακολουθήσει τα χνάρια του αδελφού του, του Σέργιου. Είχε δείξει πως η Δρόσω του άρεσε, αλλά όχι για μόνιμη σχέση του. Από την άλλη, εκείνη είχε ερωτευτεί τον Νικηφόρο και παρασυρόμενη από το πάθοs τηs κοιμάται μαζί του όπου αποκτούν μαζί τον Σέργιο. Μετά από αυτό, η Δρόσω αποφασίζει να δώσει τον γιο τηs στην Ασημίνα και εκείνη να πάει στην Αθήνα. Την δεύτερη σεζόν βρίσκει τη Δρόσω στη σειρά του ΑΝΤ1 να είναι τραγουδίστρια στο καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα και να ακολουθεί μια άσωτη ζωή, κόντρα στη μέχρι τότε ζωή τηs. Ο Κωνσταντήs, ωστόσο, στη δεύτερη σεζόν είχε αρχίσει να δείχνει τα πρώτα δείγματα πωs έχει σκοπό να αλλάξει χαρακτήρα και να γίνει καλό παιδί με ήθοs και αρχέs. Οταν τη συναντάει τυχαία στη «Χαβάη» και ανακαλύπτει τα μυστικά τηs, την ερωτεύεται βαθιά και αληθινά και αποφασίζει να τη σώσει! Και τα καταφέρνει. Και εκείνη βλέπει τον καλό του χαρακτήρα και επιλέγει να είναι μαζί του. Ομως η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιάννου, Θα φέρει τον χωρισμό τουs. Στις αρχέs τηs τρίτηs σεζόν, Δρόσω και Κωνσταντήs είναι χωρισμένοι, αλλά κανείς από τουs δύο έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για τον άλλον.
Ο Σεβαστός έχει γίνει αλκοολικός και μάλιστα βαζονταs σε κίνδυνο τη ζωή του, ενώ η Σταμίρη προσπαθεί να ξεχαστεί με το να δουλεύει στην Ουρανία. Ολος ο περίγυρος όμωs γνωρίζει πως ο έναs καίγεται για τον άλλον. Η κατάσταση τηs υγείας του Κωνσταντή ξεφεύγει. Αυτή τη φορά η Δρόσω είναι η μόνη που μπορεί να τον σώσει. Και τα καταφέρνει και είναι ξανά μαζί. Οχι ότι μέχρι και το φινάλε τηs σειράς δεν έλειψαν οι εντάσειs και οι καβγάδεs, που μάλιστα τους οδήγησαν ακόμα και στο να αναβάλουν τον γάμο τουs, αλλά, όπως προαναφέραμε, στο τέλος η αγάπη τουs νίκησε τα πάντα και το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε.

Άγριες Μέλισσες: Έξι χρόνια μετά

Άφου γινει ο γαμοs τουs και αφού δείτε και τουs Θανάτουs του Δούκα και τηs Μυρσίνηs, του Μελέτη, του Ακύλα και του Ζάχου, η σειρά Θα κάνει μια μετάβαση έξι χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στο 1974. Η χούντα Θα έχει πέσει, η Ελλάδα Θα έχει ξανά Δημοκρατία και το Διαφάνι θα συνεχίσει να είναι χωριό και κανένα αεροδρόμιο δεν Θα απειλεί να το διαλύσει. Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα έχουν αποκτήσει το πρώτο τουs παιδάκι και θα είναι τρισευτυχισμένοι. Ο μικρόs Σέργιοs Θα έχει μάθει όλη την αλήθεια για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα, αλλά παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν Θα αλλάξει για εκείνον. Θα συνεχίσει να θεωρεί και να αγαπάει την Ασημίνα σαν μητέρα του και η Δρόσω για εκείνον Θα είναι η αγαπημένη του θεία, όπως βέβαια και η Ελένη.